| Adriaw48 a întrebat:

Salut,TPU!
Am eu o problemă.
Aseară am facut sex cu prietena mea si aceasta parca nu era prezentă în momentul ăla, simteam ca nu ii place.Nu a avut nici orgasm si nici data trecuta cand am facut-o, dar inainte avea.Simteam plăcere din partea ei, simteam ca ma dorește.Eu am vorbit cu ea si i-am zis. Daca nu ma mai iubesti terminam relatia si punct, dar nu vrea. Zice că ma iubeste dar nu stie ce este cu ea...Pe mine ma face sa ma simt foarte prost.Va rog un sfat!

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| Eireann a răspuns:

La marea majoritatea a femeilor libidoul si capacitatea de a se bucura de un act sexual tin de starea ei psiho-emotionala. Daca e ingrijorata in privinta seerviciului sau a scolii, familie, sanatate, bani sau chiar a relatie cu tine e posibil sa ii fie greu sa intre in starea necesara pentru sex. E ceva ce o nelinisteste? In plus pui problema foarte dur si brutal, e posibil sa iubesti un barbat fara sa iti doresti sa faci sex cu el tot timpul cand vrea si el sau fara sa obtii orgasm de fiecare data. Pari dispus sa dai cu piciorul relatiei fara sa te intereseze din motivul ca to-a ranit mandria de mascul feroce care poate satisface orice femeie, oricand, indiferent de circumstance. Ioneasca1001 are dreptate, fa un preludiu dar nu numai sexual. Scoate-o in oras sau pregateste-i ceva de mancare, petreceti timp impreuna inainte si intreab-o ce o nelinisteste, Las-o sa isi descarce sufletul si apoi poti trece la partea sexuala daca vrea.

| Adriaw48 explică (pentru Eireann):

Mai nou s-a angajat si e cam stresata din cauza asta...Sa fie asta cauza?

| Eireann a răspuns (pentru Adriaw48):

Foarte probabil, un nou loc de munca implica sa se acomodeze la un stil de lucru, colegi noi, etc. Poti sa o incurajezi, sa ii spui ca daca vrea sa vorbeasca despre munca esti dispus sa o asculti. O sa dureze un pic pana se linisteste dar foarte curand o sa intre in normal si o sa aveti parte de sex si orgasm asa cum trebuie.

7 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

1. are o perioada nasoala, stresanta in viata ei si n se poate deconecta de la probleme nici in acele momente
2. a intervenit monotonia, faceti totu exact la fel mereu, nu schimbi nimic, si atunci s-a plictisit. Fa-i si altceva, provoac-o, schimba chestii la preludiu

| Violleta2022 a răspuns:

Da-ti interesul si fa-i un preludiu bun inainte de sex, ca sa simta si fata ceva.
Faptul ca nu a avut orgasm la ultimile partide de sex, se datoraeza in mare parte, incapacitatii barbatului de a satisafce o femeie, de a o duce la orgasm sau de a o pregtii foarte bien inainet de sex, facandu-i un preludiu bun.
Aparent, afce sex cu tin din obligatie, dupa cum pui tu problemea, "daca nu a iubesti, terminam relatia".
Cel mai probabil te iubeste, doar ca incometenta ta din pat o facae sa sufere si sa fie nesatisfacuta.
Daca atitudinea ei te face sa te simti prost, nu mai pune intrebari prostesti si da-ti interesul sa o satisfaci intai pe ea si apoi madularul din pantaloni, ca tu termini in 5 min si nu-ti pasa daca fata a simti ceva, ori ba.

| Emilian65 a răspuns:

Fii mai atent cu ea in timpul actului sexual. Munceste mai mult pentru a fi si ea multumita de prestatia ta.

| aumih16 a răspuns:

Pai nu astepta dupa ea! ajut-o! chiar tu! sa obtina orgasmul!

| MademoiselleCosmina a răspuns:

E posibil sa aiba o perioada proasta.
Incearca sa prelungesti prediul si sa introduci lucruri noi. Faceti sex in diverse locuri.
Iar in timpul actului sexual, fii atent cu ea, sarut-o, arata-i ca o iubesti si esti alaturi de ea. happy