| MrAnonym a întrebat:

Am facut cunostinta cu o fata pe internet deoarece ea era plecat peste hotare, acuma a revenit in tara.Am chemat-o la o plimbare si as vrea sa ii fac o parere ff. buna despre mine.Ma scriu cu ea de aproape 1 luna.Ce sfaturi imi dati ce sa fac, ce sa vorbesc.Dau FUNDA.

7 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Flori, un cadou, plimbare cu limuzina in timp ce-i povestesti despre viata ta!

| MrAnonym explică (pentru neutrino):

E prima intilnire happy

| neutrino a răspuns (pentru MrAnonym):

Cu atat mai mult, prima impresie conteaza!

| MrAnonym explică (pentru neutrino):

Poate ii dau o masina cadou.In prima zi.

| Blamely a răspuns:

Relaxează-te, lasă sfaturile, comportă-te normal.

| RedDeath a răspuns:

Tu vrei practic sa fi altul decat cel de pe internet... MARE GRESEALA!
Nu schimba nimic! Iti e rusine cu caracterul tau? Atunci de ce mai traiesti?
Tu esti tu, nu ai de ce sa te schimbi pentru nimeni si pentru nimic. Vorbeste cu ea ce ai vorbi si pe internet, fi la fel, arata-ti caracterul. Sau te-ai prefacut a fi altcineva pe internet decat cel care esti in realitate? Eu nu cred. Fa-o si pe ea sa vada ca nu te tii de inselatorii si esti acelasi pe care ea il cunoaste.
Fi demn si hotarat! Nu ai cum sa te faci de ras daca nu incerci sa fi altcineva.

| dada123 a răspuns:

Fii doar tu insuti, adica nu incerca sa pari mai sus decat esti, pentru ca o sa fie jenant. Incearca sa vorbesti despre lucrurile ei preferate (presupun ca ai aflat mai multe despre ea vorbind pe net) fa-o pe ea sa fie in centrul atentiei. Mergi cu ea la o inghetata, desigur care i-o cumperi tu, va plimbati. Fii sincer, fa-o sa rada, spune-i lucruri amuzante care ti s-au intamplat. Poti sa ii cumperi ceva (asta doar daca vrei) un lantisor sau o bratara. De obicei fetele dupa ce primesc astfel de lucruri, de la iubiti, le poarta tot timpul. Sper ca te-am ajutat si multa bafta la intalnire! big grin