Cum adica sa ejaculeze si ea? Ai ejaculat in ea inseamna ca e gravida daca nu a luat pastila de a doua zi.
Stai linistit, mana ta nu poate avea copii, dai fara grija si nu mai cumpara prezervative degeaba, sigura chestie pe care te sfatuiesc sa o faci e sa o speli cat de des poti!
Iti place sa te minti singur? traiesti intr-o lume numai a ta?
zici ca ai 16 ani, greu de crezut la intrebari tampite pui
Da am ejaculat in iubita mea in poza asta am 6 ani acum am 16 :* (poate... ramane gravida daca nu ejaculeaza si ia
Nu a loat pastile a vrut dar nu am lasat-o eu bro
Cum adica sa ejaculeze si ea? Ai ejaculat in ea inseamna ca e gravida daca nu a luat pastila de a doua zi.
Du-te si vorbeste cu parintii tai, o sa te ajute ei.Pe aici multi o sa te ia peste picior.
Mersi am 16 ani si pot... sa am grija de mine
Mai bine invata sa scrii, copile! Se scrie gravida, nu gravita. Si da, poate sa ramana gravida, mai ales ca tu din cate se pare, habar n-ai pe ce lume esti.
Daca ai facut dragoste cu iubita ta,indiferent daca era pentru prima sau a saptea oara,in cazul in care era la ovulatie,poate sa ramana insarcinata.
Inainte de a intretine primul raport sexual,nu te-ai interesat,care ar fi in mare perioadele fertile,pentru a nu avea surprize neplacute dupa? De prezervativ, ai auzit din ce motive ar trebui folosit? Intai invata despre aceste lucruri si apoi poti sa mai ai contacte sexuale! Pana atunci, pentru tine, dar si pentru ea, sexul trebuie sa fie TABU!
Mersi pentru raspuns
Din pacate ai dat fundita unui raspuns care nu arata adevarul.
Se vede ca nu te pricepi de loc, in ceea ce priveste viata sexuala.
Nu orice ejaculare in interiorul vaginului, poate lasa insarcinata o fata/femeie.Asa ca, enuntul este total gresit.Mana pe o carte de sexologie si apoi, cand stii totul, mai poti face sex(daca nu vrei urmasi idioti)!
)vorbesti serios cu fata aia scuze da ma indoiesc eu cred ca voriai sa afli doar cum poate ramana o fata insarcinata ca al 13 anicat ai in poza umai iubite si ejaculari nai in cap
Da-mi facebook-ul tau si vei vedea cum arat! acum