Deci sa recapitulam. Ati facut sex, dar doar cu 2 penetrari.
Dupa, ti-ai amintit ca ai asa zisa protectie si apoi v-ati oprit? Dar cum spui lucrurile astea... pare ca nu este prima data. Si daca nu este prima data, inseamna ca ati mai facut. Si cum ati mai facut inseamna ca ati stii la ce se rezuma o sarcina si cum se formeaza... nu?
Si ai spus ca "Exista vreo sansa sa rămână însărcinată ca nu am mai făcut fara protecție". Pai ati facut fara prezervativ sau nu ati facut fara el? Adica cu el?
In orice caz, chiar daca nu ai dat niste detalii foarte... concludente (ma rezum la aceat cuvant) si ma gandesc ca este chiar serioasa intrebarea... nu, nu ar trebui sa fi ramas insarcinata.
Numai bine si grija pe viitor.
Bro, de facut am mai făcut, dar doar cu protecție, si ii prima fata pentru mine.
Si de asta spun, ca imi dau teroare singur, ca chiar nu știu ce conti trebuie sa îndeplinești pentru o sarcină, nu am asa multa experiență.
Repet, am intrat în camera, mi.am luat penisu în gura, ( gen lo curat sa zic asa de nu stiu ce substanțe ce le secreta) si l.am introdus de doua ori, si cand spun doua, chiar doua, si între timp mi.am amintit ca mai am un prezervativ.
Mno, practic, penisu era curat, si ma gandesc ca nu ar avea cum sa rămână, dar tot imi dau teroare, doareore repet, ii prima ora cand mi.am introdus penisul în ea fara protecție...
Menționez, ca dupa ce mi.ai amintit de prezervativ, l.am pus, si am continuat vreo 5 minute...
Daca nu ai ejaculat in ea foarte putin probabil sa ramana insarcinata, iar daca nu a fost in perioada fertila, probabilitate zero.
Cine va intrerupt, este o informatie obligatorie pentru un raspuns medicamentos
Remusopen întreabă: