| qfasfasfa a întrebat:

Am facut o mare greseala si as vrea sa o repar, e vorba despre o fata din clasa cu mine(6-a)mie imi place de ea, inainte eram prieteni dar acum nici nu mai vrea sa auda de mine.Chestia e ca vreau sa-i spun de mult ce simt dar n-am avut ochazia sa op prind singura asa ca l-am rugat pe prietenu me cel mai bun(sta in baca cu ea)sai spuna.ea e un caracter mai timid, desteapta(are numai 10 si media 10 si 10 in teze etc)si frumoasa iar eu sunt un caracter mai timid(ca si ea)glumet, vorbaret si spun multe bancuri si glume.El(prietenul)a tot intrebato ce nu-i place la mine(ea a raspuns ca atitudinea)eu am facut ce mai mare gafa posibila de frica ca o sa ma refuze si am raspandit un zvon(fals)ca mai imi place de o fata si daca nu-mi merge eu asta merg la ea.si asa am dat-o in bara, ea s-a suparat pe chestia asta a auzit si ea de la alti si acum ma face in toate felurile si nici nu mai vorbeste cu mine, ma evita. vreau sfaturi despre cum sa repar situatia (am incercat dar nu gasesc nici odata momentul oportun ca sa-i spun adevarul. vreau sfaturi repede dau fundita1

Răspuns Câştigător
| 5IrOK a răspuns:

Da din cate vad ai dat-o rau inbara uite eu zic sa fii tu insati si sa ii spui tot adevarul te va intelegr sigur in + fetelor le plac tipi sinceri dar poti sa modifici putin ceea ce spui pentru a nu avea un impact emotional asupra ei. poti sa ii duci un buchet de flori si o ciocolata in semn de regret iti ceri scuze si in genunchi daca e nevoie sigur nici nu va vrea sa auda dar incerci sa o faci sa te asculte atunci isi va da seama cat de mult tii la ea si ai facut ce ai facut din frica

1 răspuns:
| Murtalisck a răspuns:

Pai, cand o prinzi singura ar trebui sa-i spui ca o iubesti pe e si ca nu exista alta fata pe care iubesti ca a fost o minciuna din cauza ca o iubesti foarte tare si tie era frica ca ca ea nu te place