Data viitoare ieși imediat după ce ai terminat și/sau caută prezervative pe mărimea ta.
Prezervativul era pe marimea mea, l-am pus putin mai greu ca imi vinea putin moc dar era pe marimea mea, totusi nu inteleg cum a ramas inauntru.
Da desigur, daca prezervativul era plin, inauntru, sunt destule sanse ca vreun spermatozoid sa fi scapat. (sper ca ati scos prezervativul intreg si ca nu au ramas bugati inauntru)
Daca are o menstruatie regulata, si sa presupunem ca era in a 7 zi de menstruatie adica ultima. sperma traieste pana la 5 zile in organismul femeii, (7+5=12). In norma ziua fertila (adica ziua in care poate ramane insarcinata, desigur daca menstruatia este regulara) este intre ziua 12-16. Poti face 3 lucruri:
1-(mai putin sigura) Ori cumperi niste teste de la farmacie, sa vada daca era in perioada fertila, te poti consulta cu farmacia cum functioneaza si ce e mai bine
2-Ori cumperi pastila de a doua zi (ce se poate administra pana in a 5-a zi de la contact doar ca cu cat mai mult trece timpul cu atat mai mult scade eficienta pastilei)
3-Speri sa ai noroc
Am sa cumpar pastilele! N au trecut nici 24h de cand s-a intamplat. Test ul poate fi de folos?
Este prima data ce patesc asa ceva si as avea nevoie de sfaturi