| AestheticPerf a întrebat:

Am facut sex cu o prietena de a mea si in un pic nelinistit, cand faceam sex ea era pe ciclu, mi se poate intampla mie sau ei ceva? Precizez ca am folosit prezervativ. Va rog spuneti-mi si vreau sa imi raspundeti serios. FUNDA!

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

In principu, ea se poate alege cu niste infectii, fiindca sangele este un mediu bun pentru microbi. Ar fi bine sa discute cu ginecologul ei, ii va recomanda o procedura speciala in cazul sexului in timpul menstruatiei (daca mai aveti de gand sa faceti)

5 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Nu vi se poate intampla nimic rau in situatia descrisa in intrebarea ta. Mai mult decat atat, pentru unele dintre femei menstruatia este perioada cu libidoul crescut/setat la valoarea maxima. Deci se pot intretine contacte sexuale insa cu respectarea de catre prietena ta a unor reguli de igiena mai "drastice". Sangele NU reprezinta un impediment pentru mecanica procesului sexual, ba chiar joaca rol de lubrifiant si inca unul foarte bun. Unii barbati au o problema insa tocmai cu acesta menstra fiindca au idei preconcepute si considera sangele menstrual ca fiind ceva murdar si plin de microbi. Este o parere/presupunere complet gresita si falsa deoarece sangele respectiv este un lichid 100% natural care nu va dauneaza in nici un fel. Si pentru a se evita orice infectie posibila/probabila folosirea unui prezervativ este solutia excelenta, chiar si in aceasta perioada in care posibilitatea de a se forma o sarcina teoretic este exclusa aproape in totalitate. Multa sanatate!

| AestheticPerf explică (pentru corbulalbrosu):

Multumesc mult. Multa sanatate si voua!

| AestheticPerf explică (pentru AestheticPerf):

Multumesc mult! Multa sanatate si voua!*
P.S. Si la toti!

| Emilian65 a răspuns:

Daca actul sexual a fost protejat nu vi se poate intampla nimic la niciunul.

| AestheticPerf explică:

Daca mai stiti ceva noutati raspudeti-mi serios va rog foarte frumos!