| TeoTudor a întrebat:

Am făcut sex cu prietena mea, iar prezervativul a fost un pic spart. Iar eu am ejaculat. I'am luat pilula de a 2'a zi ( postinor ) a luat'o la 12 ore de la actul sexual, am zis că cu cât mai repede cu atât mai bine. Țin să menționez că este a 3'a oară când o ia. Iar ieri, și astăzi a durut'o/doare capul, însa doar atât. Sânii ei sunt moi, și dă semne că pe la sfârșitul lunii ar trebuii să'i vină ciclul. Sunt cam îngrijorat, voi ce spuneți, sunt șanse de o posibilă sarcină?

Răspuns Câştigător
| Kis_Iuliana_1983 a răspuns:

Sigur nu a ramas insarcinata, dar se simte rau de la pilula. Nu e deloc in regula sa ia atat de des.

5 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Consider ca ar fi absolut inutil sa raspund unor IRESPONSABILI carora ar trebui sa li se interzica sa faca sex inainte de a invata in ce conditii se poate ramane insarcinata si cum sa foloseasca metodele contraceptive.

| CuriousStuff a răspuns:

Cumpara si tu prezervative mai bune.
A 3-a oara... O distrugi pe saraca fata. Pastilele alea nu sunt nurofen, sa poti sa iei cu pumnul...
Nu are o sarcina, dar daca continuati asa e posibil sa nu mai poata avea niciodata.

| KanezuY a răspuns:

Nu,nu sunt sanse de o posibila sarcina daca a luat pilula de a 2-a zi, dar ar trebui sa cumperi prezerzative mai bune.

| RoxanaGhost a răspuns:

Sunt reactiile adverse de la pilula.Stai chill.

| BulAa a răspuns:

Http://www.totuldespremame.ro/......-a-doua-zi

Sper sa iti ofere informatii mai bune. Fii linistit, nu ai sa fii acum tata.