| Ch3ls3a91 a întrebat:

Am făcut sex cu prietena mea și s-a rupt prezervativul. Si a luat pastilă de a 2 zi într o ora. Problema e ca e pe ciclu, știu ca sunt șanse minime sa rămâna pe ciclu, plus ca nu mi am dat drumul în ea.
Întrebarea mea e, dacă e pe ciclu, își face efectul pastilă?

Răspuns Câştigător
| MihaiNicu23 a răspuns:

Isi face efectul pastila, doar ca s-a rupt prezervativul si nu ai finalizat inauntru, ea se apropia de ziua de menstruatie si nu era necesar de a lua pastila de a 2-a zi pentru ca nu sunt sanse de sarcina.

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Cea mai proasta decizie posibila!
Pe ciclu nu se poate ramane gravida si ea a mai luat si pastila de a doua zi, inutil!
Nasol ca nu va interesati, care sunt efectele negative ale acelei bombe hormonale, care-i va deregla oricum ciclul pe urmatoarele 6-12 luni, dar care ii poate cauza fibroame uterine, chisturi, hemoragii samd

| Violleta2022 a răspuns:

Pentru tine am in schimb un alt sfat: fii onest cu tine si cumpara prezeravtive cu 2 numere mai mici, ca ai luat prezervative prea mari pentru cucul tau, iar in timpul sexului, fiind prea largi, s-au rasucit pe cuc, pana s-au rupt.
Asta este motivul real pentru care s-a rupt prezervativul!

| Ch3ls3a91 explică (pentru Violleta2022):

" cucul" meu este cu siguranță mai mare decât al tatălui tău

| Violleta2022 a răspuns (pentru Ch3ls3a91):

Poate, pentru cuculetul din imaginatia ta, baitel!
Confirmata ipoteza, chiar de ruperea prezervativului, care a fost prea mare pentrul cuculetul pe care a fost pus.

| Ch3ls3a91 explică (pentru Violleta2022):

Ia da-mi Facebook-ul tau si eventual ne si intalnim, sa iti rup capu

| Violleta2022 a răspuns (pentru Ch3ls3a91):

Mai copilas, in locul tau m-as ascude de rusine!

| corbulalbrosu a răspuns:

Hormonii existenti in acea pastila contraceptive care a fost folosita ABSOLUT INUTIL si 100% FARA ROST intr-un moment al ciclului menstrual in care formarea sarcinii este in proportie de peste 98% IMPOSIBILA mai ales ca in cazul precizat de tine nici SPERMA nu a ajuns in vagin, rezulta ca HORMONII introdusi in corp inutil fiindca in cazul acesta NU AU ASUPRA A CE ACTIONA, rezulta ca in consecinta isi vor indrepta efectul pur si simplu numai/doar asupra activitatii hormonale pe care din pacate a vor deregla probabil pe termen lung. Fapta voastra poate fi apreciata ca fiind de o grava/crasa imbecilitate fiindca ati procedat absolut IRESPONSABIL. Biata fata va suporta inutil consecintele prostiei voastre incalificabile. Multa sanatate! pentru ea ca in mod sigur va avea nevoie de asa ceva in lunile viitoare.