Mie mi se pare o varsta potrivita pentrua avea un bebe
Si nu prea exista sanse sa nu fie insarcinata
Daca asa a vrut Dumnezeu, asa sa fie. Mai ales ca sunteti si casatoriti... Poate era timpul sa apara si un bebe
Toate cele bune si sarcina usoara daca este >
Nu sunteti nici tineri si nici batrani pentru a avea un copil.Sansele ca ea de a ramane insarcinata sunt destul de mari, mai ales daca era in perioada fertila.Nu cumva stii daca era in acea perioada?
Si daca nu vreti inca sa faceti un copil de ce te-ai dat drumu in ea?
Mai asteptati putin si spune-i sa faca un test de sarcina pentru a fi siguri.
Varstele voastre sunt perfecte pentru a avea copii
Intrebarea e ce anume vrei tu? un baiat face copii de cand i se scoala pana ii moare de tot (adica pana la 100 de ani poti sa lasi cate o fata gravida pe ora ::: )
Nu prea exista sansa sa NU faca un copil. E cam evident. Nu sunteti batrani, dar...nu va doriti un copil?
Buna categoria cu siguranta nu ai gresit-o, cat despre bebe, de ce nu? cred ca e varsta ideala pentrua concepe un ingeras...nu? iar faptul ca ati facut hata hata cu finalizare e posibil sa avem un "nepotel"... daca bunul Dumnezeu hotareste sa fie, cred ca e cazul sa fiti mandri.
Aveti toate sansele sa faceti copil...Nu sunteti prea batrani sau prea tineri.
Lasa vrajela.
La 27 de ani ai tai ar trebui sa stii macar ca se scrie "ea" si nu "ia".In fine.Si pana la urma, pnm, vrei dupa 40 sa faci un copil? Sa mergi pe strada si sa te intrebe lumea daca ai iesit cu nepotul la plimbare?
Da-i tu la microfon acolo ca merge.