| grecu_4750 a întrebat:

Am fost cu o fata dupa care m-am despartit de ea si si-a gasit alt prieten. Acum cateva zile i-am zis ca vreau sa ne impacam si ca imi place de ea si ea a zis ca inca ma iubeste, ieri am fost cu ea la shopping si m-a luat de mana pur si simplu se dadea la mine nu stiu.La scurt timp s-a despartit de prietenul ei si mi-a zis ca nu vrea sa mai fie cu nimeni vrea o pauza. Ma iubeste sau nu ca nu stiu ce sa mai cred.

Răspuns Câştigător
| IoanaXxxxx a răspuns:

Pai te iubeste, daca ea iti zice asta, de ce nu? daca ea vrea o pauza, e doar o pauza, nu mereu. Probabil vrea pauza deoarece nu vrea sa mai sufere. Incearca sa te apropii mai mult de ea, sau roaga un prieten sa afle intr-un mod discret. Noroc!

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

O face pe dobitoaca mai bine o ignori.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Las-o să-și revină. Nu știm care a fost motivul despărțirii de celălalt bărbat!
Pa, pa.

| SociallyDepressed a răspuns:

Las-o sa respire.Da-i timp sa-si revina.

| ToxicGirl a răspuns:

Pai eu cred ca te iubeste.doar ca nu ar mai suporta o despartire de curand.asa ca nu cred ca e rau sa ai o pauza de la relatii.dar asta nu inseamna ca nu te iubeste happy

| deluXxe a răspuns:

Dc te-ai despartit de ea? aici e cheia!

| eduardinoedy a răspuns:

Pare o persoana destul de ametita din punct de vedere al iubitilor. Eu zic sa o lasi mai usor si sa o mai suni seara sa mai vb cu ea fara sa o enervezi pentru ca in perioada asta este foarte sensibila

| grecu_4750 explică:

Mersi meritati toti funda