Sa lasi sa vorbeasca in continuare
Ce sa faci? vorbeste si tu cu ea, daca nu o contactezi probabil va uita de tine.
Sincer ai fost un fraier, ai avut la dispozitie o saptamana in tabara aia sa te culci cu ea si n-ai profitat de situatie
''Mi-a marturisit ca ii place de mine si ca s-a certat cu prietenul ei.''
Corect, DOAR s-a certat! Niciodata nu e bine sa curtezi o fata care are deja prieten si sa-ti faci sperante. Pentru ca, are sentimente pentru el si e greu sa uiti o relatie frumoasa, solida.
Cel mai bine ar fi sa te retragi. Daca a inceput sa vorbeasca cu el, sunt mari sanse sa se impace. Pentru linistea ta si pentru a lamuri lucrurile, poti sa vorbesti cu ea. Daca simti nevoia sa-i spui ce sentimente ai, fa-o! Dar, sunt sanse destul de slabe sa te 'aleaga ' pe tine!
Sa ne auzim cu bine!
Hahaha...glumesc. Avea si ea nevoie sa se distreze cu cineva. Asa sunt fetele/feilme nu ai ce sa faci. Cand sunt independente de prietenul lor iar ala nu e prin preajma fac pe nebunele si se dau la altii. Tu nu fii fraier, las-o in pace sau eventual ai fi putut sa pui si tu mana pe pielea aia a ei.
Da,depinde...poate pentru ea a fost ceva de moment cat sa o faci sa uite de el.Iar daca s-a impacat cu el inseamna ca nu te-a placut cu adevarat. :p That's it, sorry.
Frate pentru ea a fost doar o chestie de moment nu ii place de tine dar a vrut sa se descarce pe moment din cauza aluia, daca te placea cu adevarat nu se impaca cu ala uita de ea ca mai sunt fete, scuze ca te-am dezamagit.bafta
Sa o lasi in pace. Si mie mi s-a intamplat sa ma indragostesc de un baiat intr-o tabara. Si lui ii placea de mine, am fost impreuna in tabara si dupa mi-a spus ca are o prietena si nu vrea sa o paraseasca. Deci laso sa isi traiasca viata
Buna! :*
E rau asa... E clar ca a vrut intr-un fel "sa se razbune " pentru ca s-a certat cu prietenul ei. Dar din moment ce au inceput sa vorbeasca din nou, las`o! Cu siguranta ei s-au impacat...
Nu pune suflet la chestiile astea. trecatoare! :*
beausingurlamasamea întreabă: