| Daysukki a întrebat:

am fost ranita de un baiat din cauza idioteniei lui si m-a tot insulta iar eu nu i-am zis nimic niciodata.Sunt sigura ca o face din cauza ca l-am respins pentru ca nu il placeam (mie imi place de altcineva) si am incercat sa-i zic frumos asta pentru ca nu vroiam sa-l ranesc. M-am saturat de prostiile lui.Nu inteleg, ar fi fost mai bine sa-i zic ca-l iubesc si bla bla bla cand nu era adevarat? Eu cred ca cel mai tare m-ar durea ca cineva sa-mi zica "Te iubesc!" si sa nu fie adevarat.Stiu ca razbunarea este arma prostului dar vreau sa-l trezesc la realitate pentru ca eu am indurat prea mult magariile lui.Acum nu este ca arunc total vina asupra lui pentru ca si eu am gresit dar eu nu l-am jignit, ba chiar am vrut sa-mi cer scuze dar nu am mai facut-o dupa ce el a inceput sa ma trateze asa. Dati-mi si mie cateva idei de razbunare ori o modalitate de a clarifica situatia.P.S. Si eu am fost ranita din dragoste dar nu am actionat asa!

6 răspunsuri:
| nicu2012 a răspuns:

Cum ai zis si tu, razbunarea e arma prostului...eu zic sa iti vezi de viata ta, ca nu s-a sfarsit lumea! Exista multi alti baieti care poate te merita.Asa ca bafta!

| Elliana534 a răspuns:

Razbunarea chiar e arma prostului, tu nu trebuie sa te pui la mintea lui ca sa te razbuni pe el. Totusi poti sa-l faci gelos cu altu.
Sa clarifici nu prea poti pentru ca asa sunt baietii, ii refuzi nu accepta, chiar si la varste mari tot la fel accepta refuzul. Noi ramanem copii, nu mai vb cu el nu il mai baga in seama, ignora-l. Si totul va disparea.
Inima lui este sfasiata lasa-l sa si-o refaca in felul lui.
Iar cu "Te iubesc" nespus din inima multi l-ar accepta pentru ca le place minciuna. Daca ei se simt comfortabili

| Schatzyyyyy a răspuns:

Lasa-l in pace, indiferenta doare!

| GirlLăvHell a răspuns:

Ignora-l.Nu-l baga in seama cu asta o sa se rezolve totul.

| darius4181 a răspuns:

Daca razbunarea e arma prostului
Care e arma desteptului?

| Annehappy a răspuns:

Fii sincera cu el. Pentru faptul ca nu il poti iubi te santajeaza emotional siar pentru a fi mereu alaturi de el. Daca il ignori, la un moment dat va uita de tine fiindca va intelege ca nu te poate cumpara.

Întrebări similare