Vrei sasi povestesc ce am patit eu? aveam o grasa in clasa se uita mereu la mine intr-o zi nu mi-am dat adus mancare la scoala nu sa mai uitat, isi dai seama aia la ce se uita de fapt
Vrea sa fiti impreuna. In timp ce se uita la tine ea se imagineaza de fapt intr-o relatie cu tine, daca mai si zambeste e clara treaba. Bafta
Nu te uita doar in clasa ta. Mai sunt inca minim 5 clase de a 9a la tine in liceu uite cum procedezi.
1. Iti faci un tovaras la fiecare clasa de a 9-a cum am facut eu si in pauza te duci la cate unu in clasa cu pretextul ca il cauti si te uiti asa dupa o fata draguta. Dupa ce ai gasit cam 5 fete ii intrebi pe tovarasii tai despre ele daca e cu cineva. 2 sunt intr-o relatie de 4 zile si 3 sunt singure. I-ei legatura cu fiecare fata-n fata nu pe facebook si le ceri nr pe whatsapp ca te plictisesti in ora viitoare si sa-ti dea nr sa vorbiti de aici stii ce sa faci bafta.
Încearcă să poți o conversație cu ea! Nu fii timid! Fetelor le plac băieții care știu ce vor de la viață! Puțin tupeu! Baftă moșule!
Si ce dracu sa vrea el de la viata in clasa a 9a ma?
Oricum Ewolord, s-ar putea sa fie un caz unic de "tsundere", adica sa te placa dar sa se poarte rece fata de tine.
Lasand la o parte gluma acum, cum a spus si cel de deasupra, ar trebui sa vorbesti cu ea.Nu de alta, dar nu cred ca cineva s-ar simti confortabil sa stea in acelasi loc cu o persoana care il uraste. Eventual, daca te dispretuieste atat de mult, zi-i sa obtina un ordin judecatoresc