| Ewolord a întrebat:

happy Am și eu o întrebare care mă abate de ceva timp. Sunt clasa a 9a, nu prea le am cu fetele. Este o fata la mine în clasa, frumoasa, drăguță, etc. Mereu când mă apropii de ea îmi spune sa plec sau nu vorbește cu mine, dar uneori o văd ca se uita după mine sau doar mi se pare. Nu pot sa îmi dau seama dacă mă place și nu vrea sa spuna sau nu mă suporta.

7 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Daca se uita nu inseamna ca te place, poate e timida, speriata de tine

| RAY a răspuns:

Vrei sasi povestesc ce am patit eu? aveam o grasa in clasa se uita mereu la mine intr-o zi nu mi-am dat adus mancare la scoala nu sa mai uitat, isi dai seama aia la ce se uita de fapt

| Emilian65 a răspuns:

Daca te refuza cand te apropii de ea, inseamna ca nu vrea o relatie cu tine.

| thiewanderer a răspuns:

Vrea sa fiti impreuna. In timp ce se uita la tine ea se imagineaza de fapt intr-o relatie cu tine, daca mai si zambeste e clara treaba. Bafta

| SemneDeViata a răspuns:

Nu te uita doar in clasa ta. Mai sunt inca minim 5 clase de a 9a la tine in liceu uite cum procedezi.
1. Iti faci un tovaras la fiecare clasa de a 9-a cum am facut eu si in pauza te duci la cate unu in clasa cu pretextul ca il cauti si te uiti asa dupa o fata draguta. Dupa ce ai gasit cam 5 fete ii intrebi pe tovarasii tai despre ele daca e cu cineva. 2 sunt intr-o relatie de 4 zile si 3 sunt singure. I-ei legatura cu fiecare fata-n fata nu pe facebook si le ceri nr pe whatsapp ca te plictisesti in ora viitoare si sa-ti dea nr sa vorbiti de aici stii ce sa faci bafta.

| Aвαzαgσяαтн a răspuns:

Încearcă să poți o conversație cu ea! Nu fii timid! Fetelor le plac băieții care știu ce vor de la viață! Puțin tupeu! Baftă moșule!

| MidnightR a răspuns (pentru Aвαzαgσяαтн):

Si ce dracu sa vrea el de la viata in clasa a 9a ma?
Oricum Ewolord, s-ar putea sa fie un caz unic de "tsundere", adica sa te placa dar sa se poarte rece fata de tine.
Lasand la o parte gluma acum, cum a spus si cel de deasupra, ar trebui sa vorbesti cu ea.Nu de alta, dar nu cred ca cineva s-ar simti confortabil sa stea in acelasi loc cu o persoana care il uraste. Eventual, daca te dispretuieste atat de mult, zi-i sa obtina un ordin judecatoresc laughing