Daca tu consideri ca este o persoana speciala pentru tine, atunci poti sa ii spui ca vrei sa fiti ceva mai mult decat "frati". Iti spun sigur ca distanta nu o sa mai conteze atunci cand 2 persoane care se plac s-au vazut sau urmeaza sa se vada.
Daca relatia voastra evolueaza va puteti intalni undeva si puteti sa va cunoasteti mai bine decat in fata web-ului.
Ar fi pacat sa lasi sa plece o fata care iti seamana asa de mult. Va completati unul pe celalalt si e clar ca si ei ii place de tine.
Cel mai bine inainte sa incepeti o relatie la distanta ar trebui sa va promiteti unul celuilalt ca indiferent ce sa va intampla in viitor (daca va veti desparti) nu va afecta prietenia voastra pentru ca e placat sa va pierdeti.
Daca pana acum te-ai simtit singur din cauza ca esti diferit, gandeste-te ca si ea s-a simtit la fel si ca acum amandoi va simtiti bine in compania unuia.
Ti-am spus - eu personal sunt de acord cu relatiile la distanta atunci cand cei 2 urmeaza sa se vada sau s-au mai vazut inainte.
Sper din suflet ca te-am ajutat. funda?
E prea departe, şi nu poţi spune că o cunoşti cu adevărat doar atunci când petreci puţin în viaţa ei.
Nu dispera, nu toate fetele vor averii.