Păi și aici e ok, ce spui, e oarecum o protecție dar e tot asumare. Adică tipul își va asuma chiar dacă fuge ca la maraton, prin cartier după ea, că poate orice ar face pentru ea și oricât ar urmări-o, tipa nu-l place și punct. Tocmai de aceea i-am zis să-și dea frâu liber imaginației dar asumat.
Însă îmi place și sfatul tău.
Acum depinde de el, dacă e super asumat omul și dacă e mai fan adrenalină și impulsiv, clar o va urmări, însă dacă e tipul mai "în banca lui" atunci poate și chiar dacă tipa l-ar plăcea, o să-și pună până și ea pofta în cui, că el va fi "prea în banca lui" ca s-o urmărească.
Deci analizează sfaturile noastre și vezi care va fi cea mai bună cale pentru tine.
Dar eu zic și dacă ai fi mai în "banca ta" tot să o urmărești, man. Hai că doar la tinerețe faci nebunii de genul. E păcat să pierzi ceva ce poate ieși fain, iar dacă nu iese, măcar îți setezi mintea să nu ți-o faci pe fata aia o obsesie, în cazul în care te respinge.
Uite spre exemplu eu stau la bloc și nu am grădină unde să privesc cerul noaptea și am și anxietate socială, dar cu toate astea eu cu anxietate, mă urc pe toate gardurile/scările și șoselele/asfalturile pe unde pot să stau mai la ceva altitudine și să privesc cerul noaptea. Cred că pentru concetățenii mei, sunt cea mai țicnită și nebună din orașul ăla, cred că deja mi s-o pus eticheta asta, dar chiar nu-mi pasă și eu îmi urmez plăcerea cea de a sta noaptea pe afară, a privi cerul, luna, stele și în final a-mi găsi inspirația pentru a scrie.
Hai că și tu poți să urmărești o fată, până la urmă, doar nu o urmărești ca potențială victimă ci ca să o pețești.
Succes!
Si tu ce ai facut in alea 2 minute cat fata s-a uitat la tine si astepta sa-i vorbesti?
În viață faci ce dorești tu. Sfatul meu.
Eu una vreau să mănânc până crăp și să mă uit la filme sataniste până la ultima mea suflare. Astea îmi fac plăcere și pe astea le fac mai cu interes decât îmi fac jobul (adică să vorbesc în fața unor copii și să le predau unor copii ) e mult mai fascinant să mă delectez cu gustul ciocolatei și cu diverse scene sataniste , dar asumat, îmi asum că după am grețuri sau am coșmaruri noaptea sau chiar nu mai am o viață liniștită din cauză că mă uit prea mult la filme sataniste.
Ce vreau să-ți spun e că, să faci ce vrei tu în viața asta. Dacă ție îți place de tipa aia, go, urmărește-o mai ceva cum își urmărea Dhammer prada sau Bundy ) dar asumat, adică dacă tipa ar avea pe alți cunoscuți și îi cheamă să te bată sau tipa te vede ca un stalker, tu trebui să-ți asumi că ai vrut cu orice preț să faci aia. Că deși nu era singura tipă din Univers tu ai ales să o urmărești pe ea, chiar cu o doză de obsesie. Dar tot sfatul meu, e să faci treaba aia. Nu știu ce vârstă ai, dar dacă nu urmărești și nu faci nebunii de genul în adolescență, tinerețe, nu mai ai când să le faci. Deci urmărește-o pe fata aia. De fapt sfatul meu e să faci ce vrei și ai tu chef, ce ți spune ție impulsul acela, în acel moment să faci, bine, acum nu urmărești nici cele mai nașpa impulsuri, adică nu dai în cap, nu omori, dar în rest orice impuls ai, dă-i frâu liber și urmează-l.
Din reacția ei, se pare că nici tu și nici cei doi prieteni ai tăi nu i-ați făcut impresie plăcută. Mai bine lasă lucrurile așa decât să te alegi cu un orgoliu sifonat.
Păi și aici e ok, ce spui, e oarecum o protecție dar e tot asumare. Adică tipul își va asuma chiar dacă fuge ca la maraton, prin cartier după ea, că poate orice ar face pentru ea și oricât ar urmări-o, tipa nu-l place și punct. Tocmai de aceea i-am zis să-și dea frâu liber imaginației dar asumat.
Însă îmi place și sfatul tău.
Acum depinde de el, dacă e super asumat omul și dacă e mai fan adrenalină și impulsiv, clar o va urmări, însă dacă e tipul mai "în banca lui" atunci poate și chiar dacă tipa l-ar plăcea, o să-și pună până și ea pofta în cui, că el va fi "prea în banca lui" ca s-o urmărească.
Deci analizează sfaturile noastre și vezi care va fi cea mai bună cale pentru tine.
Dar eu zic și dacă ai fi mai în "banca ta" tot să o urmărești, man. Hai că doar la tinerețe faci nebunii de genul. E păcat să pierzi ceva ce poate ieși fain, iar dacă nu iese, măcar îți setezi mintea să nu ți-o faci pe fata aia o obsesie, în cazul în care te respinge.
Uite spre exemplu eu stau la bloc și nu am grădină unde să privesc cerul noaptea și am și anxietate socială, dar cu toate astea eu cu anxietate, mă urc pe toate gardurile/scările și șoselele/asfalturile pe unde pot să stau mai la ceva altitudine și să privesc cerul noaptea. Cred că pentru concetățenii mei, sunt cea mai țicnită și nebună din orașul ăla, cred că deja mi s-o pus eticheta asta, dar chiar nu-mi pasă și eu îmi urmez plăcerea cea de a sta noaptea pe afară, a privi cerul, luna, stele și în final a-mi găsi inspirația pentru a scrie.
Hai că și tu poți să urmărești o fată, până la urmă, doar nu o urmărești ca potențială victimă ci ca să o pețești.
Succes!