| Nicusor32 a întrebat:

Am in clasa o colega de care imi place si as vrea sa stiu daca e sa o tratez cu indiferenta... oare se va intampla ceva? va rog frumos sa imi spuneti vreau sa o tratez cu indiferenta sa vad ce se va intampla

6 răspunsuri:
| Aηηy a răspuns:

De ce sa o tratezi cu indiferenta?! Cum vrei sa ii demonstrezi ca o placi daca tu o tratezi cu indiferenta? Bag-o in seama si spune-i ceea ce simti, nu o trata cu indiferenta pentru ce este posibil ca sa ti-o fure altul si tu vei fi cel care pierde.

| sweetgirl09 a răspuns:

Pai sincera sa fiu si mie imi place un baiat din clasa si el ma ignora ca si cum nu as exista si nu imi place ascet lucru ...am senzatia ca, chiar nu tine absolut deloc la mine si ma indepartez de el. Parerea mea e sa ii arati ca o plai. fetele se simt flatate si se instaleaza cel putin o simpatie in sufletul lor! Aratai ca stii sa te porti cu o fata iai apararea sau fa-i complimente mici si vezi cam cum reactioneaza! Oricum important este sa nu-i aratti IGNORANTA deloc!

| Daviiiiiid a răspuns:

Poi, tie iti place de fata respectiva? Daca nu, atunci spune-i frumos, nu o lasa sa "viseze". De ce sa o tratezi cu indiferenta?! Niciodata nu trata o persoana, mai mult, o fata cu indiferenta. Se va departa de tine, va crede ca esti un prefacut si un "gingas". Trebuie sa fii barbat.Bag-o in seama! Sau cel putin salut-o!happy
P.S : am pus "gingas" in ghilimele ( " " ) pentru ca cuvantul gingas nu e chiar cuvantul potrivit.

| DrunkenRat a răspuns:

Numai daca vrei sa faci pe inabordabilul, dar in general asta e treaba fetelor...

| Buleja_Iasmina_1994 a răspuns:

Daca ti-e iti place de ea si o tratezi cu indiferenta at nu ai rezolvat nimic. daca si ei ii place de tine si vede ca nu o bagi in seama at ei va incepe sa ii placa de alt baiat si nu vei mai avea nici o sansa cu ea daca vrei sa fi cu ea.deci nu o trata cu indiferenta, trebuie o tratezi cu foarta multa atentie at vei avea sansea la eahappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si crezi ca pierdem noi ceva? de ce repeti intrebarea? Numai bine.