| Nicusor32 a întrebat:

Salut TPU

Am in clasa o colega de care imi place si as vrea sa stiu daca e sa o tratez cu indiferenta... oare se va intampla ceva? va rog frumos sa imi spuneti vreau sa o tratez cu indiferenta sa vad ce se va intampla dau funda vreau sa spun ca ea este impreuna cu un baiat din cls a 8 a!

2 răspunsuri:
| Charm a răspuns:

Hey nicusor
nu o trata pe fata cu indiferenta, fiindca asa sufera. faza asta cum ca e cu un baiat din a 8a, poate ca nu e adevarat ci doar a zis asa ca sa vada cum reactionezi asta daca ea te place, ori chiar e cu tipul din a 8a. Crede-ma daca o so ignori o sa o faci sa sufere, iti zic asta din propria experienta fiindca si baiatul de care imi place ma ignora complet si se da la alte fete. Incearca sa vorbesti cu ea, pe mess, la scoala, bag-o in seama cunoastetiva mai bine, discutati despre un subiect comun apoi treci la capitolul "Love" si poate afli ca si ea te place, desi depinde si de cat de mult o placi tu, daca o placi doar asa adica ceva gen " o imi place fata aia, ah uitate la tipa asta" atunci nu are rost dar daca o placi cu adevarat atunci incearca si nu o trata cu indiferenta. Sper sa te ajute, bafta!

| Myymyy a răspuns:

Laso balta ea are o alta relatie cu un alt baiat vorbeste cu ia si explica-i situatia ta nu o trata cu indiferenta nu se va intampla nimic te va ignora si ea cum vede ca o ignori si u daca ea te iubeste cu adevarat vei afla daca discuti intre patru ochi cu ia. Sper ca team putut ajuta macar fa cum iti zicem noi sau instinctul. Fundita?