| anonimx7 a întrebat:

Am in clasa o fata frumoasa, nu miss dar mie mi se pare frumoasa, iar intamplarea face ca ea sa fie colega mea de banca si de cateva zile am inceput sa ma gandesc din ce in ce mai mult la ea...cand zambeste nu mai aud nimic si raman blocat...semne clare ca m-am indragostit si peste cateva zile va fi ziua ei si vreau sa ii fac un cadou. Credeti ca ar fi bine sa ii fac un cadou si sa ii spun ce simt pentru ea pana nu este prea tarziu? si daca sa ii fac un cadou ce cadou sa ii fac un buchet de trandafiri sau ceva mai special?

Răspuns Câştigător
| NoSmile a răspuns:

Ehh.
Trebuie sa fi optimist si sa ai incredere ca totul va fi bine.
Pana atunci fi comunicativ cu ea, da-i de inteles c-o placi.
Faza e ca nu trebuie sa astepti sa te placa ci sa faci ceva s-o cuceresti.
Urasc cand vad ca nu prea mai exista baieti care sa cucereasca si vin cu replica aceea oribila ''vrei sa stai cu mine?'' daca o mai aplica si printr-un mesaj, clar pica destul de mult in ochii mei.
Succes!

7 răspunsuri:
| NoSmile a răspuns:

Buna!
Nu conteaza cum o vad ceilalalti ci ca in ochii tai e cea mai frumoasa.
Si dupa cum stii,gusturile difera.
Iar tu fiind indragostit,e normal s-o vezi cea mai frumoasa,cea mai inteligenta,etc.
Da,cumpara-i un buchet de trandafiri rosii,insotit de o felicitare unde-i scrii gandurile tale.
Iar cand ii inmanezi florile, ii urezi La Multi Ani, in loc de pupicul care trebuia sa il dai pe obraz, il dai pe gura.
Apoi ii spui c-o placi.
Va fi cel mai frumos cadou.
Succes!
Sa-mi spui ce-ai reusit, si cum a fost.
Te pup!

| anonimx7 explică (pentru NoSmile):

Interesant si indraznetbig grin am sa incerc si daca nu imi iese ma conformez doar nu o fi ultima fata dupa pamantlaughing)

| PreaDulcePreaFin a răspuns (pentru NoSmile):

Ar cand ii inmanezi florile, ii urezi La Multi Ani, in loc de pupicul care trebuia sa il dai pe obraz, il dai pe gura. laughing iti inteleg entuziasmul, dar totusi ei sunt doar colegi, probabil de generala, nu crezi ca totul a escaladat cam rapid pentru un sarut

| anonimx7 explică (pentru PreaDulcePreaFin):

Ne cunoastem de ceva vreme dar pana acum nu mi s-a parut interesanta...adica nu am conuscuto prea bine...iesim pe la terase, cluburi, etc

| NoSmile a răspuns (pentru PreaDulcePreaFin):

E doar un sarut.
Si nu, nu mi se pare ca totul ''escaladeaza'' cam rapid.

| Radu284 a răspuns (pentru anonimx7):

Daca iesiti impreuna (in grup) inseamna ca va cunoasteti intr-o anumita masura, nu?
Daca o ai pe FB, mess, etc. poti sa porti o discutie cu ea acolo (la scoala e cam agolmerat si nu stiu daca ai conditiile necesare sa-i faci o declaratie de dragoste). Ii poti spune ca te-ai gandit mult la ea in ultima vreme, si ca daca ar vrea sa iasa cu tine (singura) la un film, club, terasa, whatever.

| NoSmile a răspuns (pentru anonimx7):

Ehh.
Trebuie sa fi optimist si sa ai incredere ca totul va fi bine.
Pana atunci fi comunicativ cu ea, da-i de inteles c-o placi.
Faza e ca nu trebuie sa astepti sa te placa ci sa faci ceva s-o cuceresti.
Urasc cand vad ca nu prea mai exista baieti care sa cucereasca si vin cu replica aceea oribila ''vrei sa stai cu mine?'' daca o mai aplica si printr-un mesaj, clar pica destul de mult in ochii mei.
Succes!

| unknøwn a răspuns:

Sunteţi colegi de clasă.
Relaţie între colegi de clasă e cea mai idioată chestie ever.