Pai stii si tu raspunsul la intrebare sigur ca te place, alt fel nu te-ar pupa si nu te-ar strange in brate, zic sa iti iei inima-n dinti si sa o inviti la un suc.
aaa si nu-i foarte important ca-i cu putin mai inalta decat tine, important e ca te place si o placi, fetele se inalta mai timpuriu decat baietii dar curand o sa o intreci asa ca nu te preocupa.
cea mai simpla modalitate e sa o inviti la un suc, in afara orelor de curs poate chiar un film, o plimbare...o sa accepte, ea va sti care sunt intentiile tale si asa te va lasa sa o cuceresti, asta inseamna ca ai 100% sanse sa fii cu ea. bafta!
Nu ti-am raspuns pentru funda
ce uitasem sa iti spun, sa nu insisti foarte foarte mult pentru ca fetele se plictisesc atunci cand cineva isi manifesta interesul pentru ele foarte insistent. daca vezi ca-i nehotarata in a-ti raspunde da-i o replica gen " haide, e doar un suc, mai stam devorba, una-alta " si daca se fastaceste e clar ca vrea dar nu are curaj bafta inca o data!
Fostul meu cand a vrut sa fiu cu el prima data s-a dus la prietena mea cea mai buna si a pus-o sa ma intrebe daca vreau sa fiu cu el...este o varianta si asta sa stii dar fetelor le-ar placea daca un baiat le-ar invita undeva dar fata in fata