| Danut8666 a întrebat:

Salut TPU
Am incercat acum 1 saptamana sa fac dragoste cu prietena mea si mi s.a intamplat un lucru foarte ciudat
Avea o pasarica foarte micuta si stramta si nu reuseam nici cum sa o penetrez nici macar cu, capul penisului.Pur si simplu gaura ei era prea mica.Nu am folosit lubrifiant doar ca ea era deja era excitata si era uda si ma gandeam ca e destul.Dar data viitoare voi folosi lubrifiant dar nu stiu daca asta este solutia.
Nu stiu nici ce pozitie sa folosesc sa fie mai favorabil pentru penetrare pentru inceput.
Am auzit de nu stiu ce metoda cu degetul dar nu stiu despre ce e vorba.
Astept niste sfaturi

7 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Faceti preludiul prelungit, folositi lubrifiant si apoi cu multa rabdare si tact vei reusi sa o penetrezi. La inceput mai greu, iar apoi din ce in ce mai usor.

| Oana92 a răspuns:

''Am auzit de nu stiu ce metoda cu degetul dar nu stiu despre ce e vorba.''... Cam cat de greu poate fi? Ce iti spune logica ta? Se da situatia: ea e prea strampta, iar tu ai auzit ca poti face ceva cu degetul in asa fel incat sa nu mai fie stramta. Fireste, cu acel deget trebuie sa trasezi in aer o incantatie magica si fata se va largi imediat...

| Danut8666 explică (pentru Oana92):

Nu ai inteles ideea se pare.
Nu s.a pus problema ca o voi largi cu degetul ci, cu degetul sa nimeresc zona genitala.

| Oana92 a răspuns (pentru Danut8666):

Iar tu nu ai inteles ironia, se pare! laughing

| DoarBogdan a răspuns (pentru Oana92):

Pai mna... de ce ai fost ironica cu el, daca se vedea ca nu e cazul laughing

| Nejmoq a răspuns:

Spune-i ca fututul nu e de ea, sa ramana la blowjob.

| Danut8666 explică:

Astept raspunsuri serioase!