| Aerux a întrebat:

Salut TPU, am incercat sa fac și eu azi sex cu iubita mea pentru prima dată și când ajungea la partea când sa fac sex cu ea nu intra, adică incercam sa i o bag și era prea îngustă... ce pot sa fac? E vina mea? Precizez că am mai făcut sex dar nu mi s-a mai întâmplat.

6 răspunsuri:
| stef87 a răspuns:

Probabil nu ai fost suficient de excitat - fie din cauza emotiei, fie v-ati grabit amandoi din cauza dorintei arzatoare si nu ai "umezit-o" suficient; poate ca erati foarte stresati amandoi, ca era pentru prima data impreuna.

Incercati sa fiti mai destinsi, sa va studiati mai mult in preludiu, mai folositi si lubrifiant la nevoie si luati-o usor. E imposibil sa nu intre, gandeste-te ca pe-acolo iese in mod natural un copil, deci oricat de mica pare, se poate.

Daca e vorba de virginitate, trebuie sa fii foarte calm si grijuliu.

Răspuns utilizator avertizat
| mihai69 a răspuns:

Încearcă cu o pâlnie!
Sau pune lubrifiant și un preludiu cât mai lung și romantic.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Inainte de sex ce a fost, ciorba cu ardei si bancuri cu ardeleni?
Femeile au nevoie de preludiu. Cauta pe net cum se face.

| Ganderoaica a răspuns:

Ce ați făcut în preludiul a dat problema.

| Ciocslayer96 a răspuns:

Într-un fel e vina ta? ai mai auzit de preludiu. acum vorbind serios pot sa mai fie si alti factori comoditatea si confortul ne existent ca persoana sa fie cat mai calma si sa se bucure de moment stand relaxata...sau poate faptul ca era virgina...sau preludiu..ca e necesar un preludiu bun ca sa nu se usce acolo jos happy