| nexT_2456 a întrebat:

Salut, Tpu.Am intalnit o fata sambata care a venit cu promotii la magazinul unde lucrez eu.Ea mi-a spus ca se numeste Andreea( dar a avut asa o ezitare cand mi-a spus numele, si a spus ceva cand am dat mana cu ea de m-am prezentat, am insistat sa imi spuna ce mi-a spus, doar ca ea nu da mana cu baietii cand fac cunostiinta.Ma gandesc sa nu ma fi mintit si cum se numeste si la ce facultate " ar fi".Am cautat-o pe Facebook de mi-a venit rau, si dupa nume, facultate, oras dar nu am gasit-o si ma gandesc sa nu ma fi mintit (ca nu as crede ca in ziua de azi sa mai fie cineva fara Facebook ). Chestia ca a fost si ieri, dar ieri a stat tot timpul unul langa ea, nu cred ca ar fi fost iubit ca ea este o fire sociabila, si poate a fost doar prieten, chestia a fost ca nu m-am mai putut apropia de ea din cauza la ala.Dar cand treceam pe langa ea zambea, cand ma vedea se uita la mine, m-a intrebat daca mai pot (deci nu stiu ce sa mai cred.)Dar oricum vreau sa o gasesc, ma gandeam sa ma duc la protectia munci, si sa o intreb pe aia de acolo de ea, dar oare imi va spune ceva de ea?!

8 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| corbulalbrosu a răspuns:

Chiar crezi si/sau consideri ca toata lumea face parte din "turma" si isi pierde timpul in mod absolut inutil pe Facebook? rolling on the floor

| nexT_2456 explică (pentru corbulalbrosu):

Ok.Sa spunem ca nu e asa, atunci da-mi un indiciu, o idee cum dau de ea?!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Întreabă pe cineva care lucrează la birouri. Trebuie să știe cineva de ea că promoțiile astea nu sunt făcute așa după capul femeii de serviciu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu zic ca ma cheama Andreea cand nu vreau sa-mi zic numele, poate eram eu rolling on the floor
Fa ce a zis SchokolademitTränen si daca te place e poaibil sa mai vina pe acolo. ^^

| Mihaelablabla a răspuns:

O scoti la suc si vorbesti cu ea. Easy.

| nexT_2456 explică (pentru Mihaelablabla):

Problema asta este ca din ce am inteles de la ea nu v-a mai veni cu promotii, si cum am mai spus nu stiu cum sa dau de ea.

| nexT_2456 explică (pentru Mihaelablabla):

Asta este chestia din cate am inteles de la ea, nu v-a mai veni cu promotii, si nu stiu cum sa mai dau de ea...