Frate Eu zic să nu te mai uiți la prostii pentru că în viitor o să te afecteze și o să suferi de ejaculare precoce Adică când o să ai prietenă și vrei să o satisfaci o să te termini foarte repede și încearcă să ai o viață sexuală normală adică poți face laba odată la ceva timp dar nu exagera Sper că te am ajutat să ai o zi bună și sănătate
Multumesc dar nu inteleg la ce te referi prin " o sa ma termin foarte repede" adica ca o sa spermez foarte repede? Si totusi sunt curios daca pauzele o sa functioneze pentru tot deauna
Da, adică o sa spermezi foarte repede
Masturbarea nu produce ejaculare precoce. Sursa: Strassberg, Donald S.; Mackaronis, Julia E.; Perelman, Michael A. (2015). "Sexual dysfunctions". In Blaney, Paul H.; Krueger, Robert F.; Millon, Theodore. Oxford textbook of psychopathology (Third ed.). NY: Oxford University Press. pp. 441–442. ISBN 9780199811779. OCLC 879552995.
Mai lasă-mă in pwlă cu sursa ta, toți veniti cu asta, 2015, suntem in 202p imd, de atunci sau mai facut cercetari
Poate ne spui tu amice ce cercetari s-au facut (cu PMID cu tot si indexate pentru MEDLINE).
Mă tu tot timpul vi cu asta si te crezi destept eu incerc sa ajut aici persoanele dupa propria mea experienta, am fost la doctor, si mi-a spus chestia asta, te tot iei tu de pe toate site-urile
Nope, nu e un website. E un tratat de psihopatologie publicat la Oxford University Press. Pentru multi profesori universitari din Romania a publica acolo este un vis nerealizabil.
Masturbarea! informeaza te ai mii de articloe.Si daca nu se mai scoala, inseamna ca creirul tau a decis asta,