| Uilula a întrebat:

Am iubita de o luna si nu stiu daca ar trebui sa incerc sa o sarut frantuzeste... Voi ce spune-ti? Funda la cel mai bun raspuns si cel mai bine motivat.

Răspuns Câştigător
| DannyCaponne a răspuns:

Eu mi-am sarutat prietena prima oara in stilul frantuzesc, dupa 2 saptamani dupa ce m-am pus cu ea laughing! Asta dovedeste cat de mult va placeti, si va leaga mai mult sufleteste unul fata de celalalt! big grin Te sfatuiesc sa incerci! happy Multa Bafta!

8 răspunsuri:
| stef87 a răspuns:

Daca ai zis iubita banuiesc ca nu mai e stadiul in care inca va chinuiti sa intelegeti ce e in capul fiecaruia, abia primele iesiri prin oras... Fa ceea ce simti!

| antimulte a răspuns:

Nu stiu ce varsta ai, dar... Ce naiba nici dupa o luna? Incearca, daca sunteti de o luna sigur va fi placut...
PS: Altii dupa o luna se gandesc la mult mai multwinking

| Uilula explică:

Multumesc...va iubesc:X:X:X

| Uilula explică:

@nobody sa stii ca am doar 12 ani nu am 15 ca voi sau cati ani aveti voi...

| nobody_4657 a răspuns:

Spuneti se scrie legat...prima la mana, si a doua... daca nici dupa o luna n'o fost deja macar un french kiss ce relatie ii aia?

| TheMaddyblu a răspuns:

Paii maii daca tot sunteti de o luna este intr-adevar ceva timp eu dupa mine sunt fata si eu zic ca ar trebui sa o saruti frantuzeste nu numai o data chiar si de mai multe ori nu o sa se supere crede-mawinking nu fii timid!

| TeIubesC_3871 a răspuns:

Hei`. pei eu zic ca era mometul de mult! adica nah. depinde si de tipa cu care estiwinking hai incearca macar si vei vedea ca va fi bine big grin funda? :X:X :* wave

| D3nisa_5959 a răspuns:

KataSau esti un tampit.laughinglaughing[scuze ca zic asta.big grin]