| BeeStBooYy a întrebat:

Am la scoala o colega de care imi place de ceva vreme dar ea desi da semne ca m-ar placea( ma ia in brate si isi pune capul pe umarul meu, zambeste, este in centrul atentiei etc.) eu nu cred ca e asa pentru ca aceleasi semne le mai face la niste colegi adica desi mie mi se pare ca mi le face mai special cumva happy nu stiu ce sa zic, va rog ajutati-ma. FUNDA!

3 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Trebuie sa o intrebi in mod direct daca se simte atrasa de tine si sa-i ceri sa-ti raspunda in mod ferm, direct si fara ''ocolisuri, pe dupa cires rolling on the floor'' daca accepta sa deveniti ceva mai mult decat simpli colegi, sa formati un cuplu. In functie de raspunsul primit, vei sti foarte exact ce urmeaza sa faci in....viitor. Succes!

| VICTORTPURO a răspuns:

Salut, vreau sa iti zic ca uneori semnele pe care le reda o persoana ne fac sa ne gandim exact la acel fenomen de placere/indragostire, insa dese ori se adevereste a fi inofensiv, ai doua optiuni cum ai putea sa afli daca tot iti place de ea, prima optiune este sa ii dai si tu de inteles prin aceleasi gesturi si maniere, a doua optiune este sa ai curaj sa ii spui direct ce simti pentru ea, totodata vei vedea reactia ei si vei afla daca si ea te place intr-adevar, depinde acum de tine si de caracterul tau, nu ai nimic de pierdut, in afara de faptul daca o sa stai asa in ganduri mereu fara sa actionezi, iti urez multa bafta si sa fie cu bine, spor.

| MihaiNicu23 a răspuns:

Posibil sa ii placa mai multi baieti, iar ea asteata ca unul sa faca primul pas si poate il alege.