| TeoTudor a întrebat:

Am mai postat o data aceasta intrebare si nu am primit niste raspunsuri concrete drept pentru care o mai pun o data, chiar am nevoie de ajutorul vostru! Aseara eu si cu iubita mea ne-am " infierbantat " si cum am stabilit de comun acord sa nu facem sex pana la o anumita varsta a ei, ne rezumam doar la anumite " atingeri " care sa ne excite. La un moment dat, mi-a curs o mica picatura de lichid prespermatic, foarte foarte mica pe deget si m-am dus, m-am sters si am revenit. Problema este urmatoarea. Am uitat ca trebuie sa ma spal pe maini, pentru ca dupa o ora dupa ce clar acel lichid mi s-a uscat ea a vrut sa o satisfac si i-am facut o " degetica ". Dar ma ingrijoreaza ceva. Nu stiu sigur daca spermatozoizii aceia care din cate stiu nu sunt in numar mare la acel lichid daca nu ma spal dispar sau nu ( tin sa mentionez ca amandoi suntem virgini ) si chiar ma simt nasol pentru ca nu stiu daca am dat cu mucii-n fasole sau nu. Voi ce ziceti? Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

In primul rand trebuie sa stii ca o fata poate sa ramana insarcinata doar intr-un singur caz si anume; NUMAI daca este in perioada fertila, adica daca in acel moment sau in urmatoarele 3-4 zile va exista un OVUL VIABIL care sa fie fecundat se un spermatozoid provenit din sperma ajunsa in vaginul ei in urma unui act sexual sau a unui joc sexual. Lichidul preejeculator asa cum este produs de glandele bulbouretrale NU CONTINE spermatozoizi. Acestia pot sa ajunga in lichidul preejeculator doar printrun proces de contaminare in cazul in care in uretra a ramas sperma de la o ejaculare produsa cu putin timp mai in urma. Probabilitatea de a se naste o sarcina in cazul descris de tine este 0 (zero). Iar ca sfat de urmat incercati ca intotdeauna sa fiti foarte precauti si mereu foarte responsabili in tot ceea ce faceti. Multa sanatate!

4 răspunsuri:
| PedoBearJB a răspuns:

Daca ar fi asa ca mod de precautie pastila de a doua zi sau contraceptive.
Sa fiti precauti si atenti ca nu e bine asawinking

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Inteleg de ce nu ai primit raspunsuri concrete atunci laughing
Sa nu te astepti la ceva mai bun acum.

Cu alte cuvinte, stai linistit. Nu se intampla nimic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic, ca daca a vrut destul, bagai scula frate, ca tot aia e, daca pana la urma tot acolo o sa ajungeti, fiindca daca nu esti tu va fi altul si prezervativ si gata.

| Emilian65 a răspuns:

Daca spermatozoizii iau contac cu aerul, ei mor imediat. Deci in situatia prezentata de tine ei nu au mai fost viabili si deci nu exista risc de sarcina.