| Alex008 a întrebat:

Am mai pus niste intrebari legate de o fata si daca ma place.Toata lumea a spus cu 100% ma place.Am intrebat si daca sa o invit la un suc.Si cu asta au fost de acord toti.Dar problema este ca are doua prietene care stau pe langa ea tot timpul.Am sunat-o ieri si a fost afara cu ele si nici nu am mai mentionat de suc.Si apropo prietenele ei nu ma plac deloc.Ce sa fac TPU? Sa renunt? Mie imi place foarte mult de ea va rog dati-mi niste sfaturi sau ce ma sfatuiti sa fac? Ms mult:*

Răspuns Câştigător
| Kisie a răspuns:

Buna nu ai de ce sa renunti daca spui ca o placiasa de mult. Mai incearca zsa o suni sa o chemi afara singura si poate atunci ii spui ce simti pentru ea sau poti sa o intrebi la telefon daca vrea sa mergeti la un suc, un film sau poti sa ii lasi undeva un biletel de dragoste anonim credeama fetelor le place asta razi la toate glumele ei, fi alaturi de ea in fine incearca sa te comporti ca un bun prieten. Sper ca te-am ajutat. Funda?

7 răspunsuri:
| Niros19 a răspuns:

In primul rand in niciun caz sa nu renunti! Lasale pe prietenele ei u concentreazate pe ea. Spune-i ca vrei sa-i zici ceva o tragi intr-un colt si acolo o inviti. Daca accepta clar te place daca nu ori nu te place ori ii e rusine.Mult noroc oricum

| senstein a răspuns:

Daca crezi ca merita nu renunta, daca nu merita lasa-te batut! Sunt multe pasarici-n Romania!

| Maddiie a răspuns:

Ai putea sa iesi cu toate si sa le demonstrezi prietenelor ei ca esti un baiat de incredere si nu are rost sa te urasca. Succes! happy

| adriang95 a răspuns:

Sa iti incerci norocul pentru ca nu ai nimic de pierdut. Ca prietene, acele fete ar trebui sa te accepte daca ar fi cazul de ceva intre voi doi... Daca nu te accepta poate nu sunt cu adevarat prietene (te-ai gandit si la asta?)

| MCG a răspuns:

Amice eu sunt baiat si merg pe zicala "never give up"winking adica nu renunta nici cand stii ca nu ai sanse...si fiind increzator o sa vezi ca vor iesii toatehappy

| spekeps44 a răspuns:

Ar trebui sa ii spui direct ca vrei sa iesi doar impreuna cu ea si sa isi lase prietenele deoparte pentru o zi. Eu asa as face cu prietenii mei.

| Tabacu_Leonardo_1980 a răspuns:

Dupa mine eu zic sa o suni si sa o inviti intr-un loc sa vorbiti si sa vina fara prietenele ei! Funda?