...Ei bine depinde despre ce fel de fete este vorba, nimeni nu poate ghici cu exactitate ce doresc fetele de la baieti, pai unele doresc. banii de la bosorogi, sa revenim, si iti voi spune ce apreciez eu la baiatul pe care il plac...
In primul rand pentru mine a gasi un tip fortat de sala cu muschi dar o fizionomie a fetei mai putin placuta ( adica sa fie urat) nu-mi place si degeaba ar face el sala pentru ca pe mine nu ditamai muschii lui dezvoltati de la proteine ma intereseaza ci si ce este in capul lui, pentru ca ar putea sa fie prost.
Uite, mie imi place pe cine am pus ochiul, e inalt si imi place fizionomia fetei ( ochi albastri, par saten ) nu are nicio coerenta pentru ca n-ai de unde sa-ti dai seama cum arata el de fapt, muschi si fite de sportiv ( nu exista)
desi arata ca si un hambalist, felul in care se poarta, atitudine, felul in care te atinge ( imi place pentru ca este alesul meu )
Orice ar spune pentru ca are si el momentele lui nu ma deranjeaza mereu incerc sa-l inteleg pentru ca asta inseamna o relatzie de durata bazata pe afectiune, respect si multa incredere.
Eu nushh ce vor alte fete eu iti spun ce vreau eu de la un baiat.
in primul rand sa fie grijuliu cu mine, sa imi fie alaturi la bine si rau, sa ma faca mereu sa zambesc, sa ma iubeasca pentru ceea ce sunt. cam asta vreau eu de la un baiat. degeaba are muschi, bani si e smecher daca nu stie sa se comporte cu o fata si se da cel mai tare. acest gen de baieti mi se par imaturi si foarte prosti. se cred puternici prin faptul ca au bani si ca au muschi, desi ei sunt fricosi poate.pe mine ma lasa rece acest gen de baieti sunt ipocriti.
Nimic mai gresit. Fetelor nu le plac baietii cu muschi, smecheri si cu bani. Lor le plac baietii care stiu sa le vorbeasca, care stiu sa le spuna ceea ce vor sa auda si care sa le ofere ceea ce isi doresc (si nu ma refer la bani si/sau cadouri scumpe). Cele care sunt interesate de ceea ce a spus acel amic al tau poarta numele de fete usoare sau "curve" (scuze de limbaj).
Dar nu e adevarat
cele pe care le descria prietenul tau sunt pitipoancele
sunt fete care vor si baieti fara muschi si fara "smecherii din astea"
Cred ca o fata vrea sa simta siguranta de la un baiat si nu cred ca trebuie sa fie smecher ca sa fie placut! dupa parerea mea un baiat ar trebui sa fie sincer, glumet si sa se comporte frumos cu cei din jur! sa nu isi dea aere! astept o fundita daca te-am ajutat cu ceva!
Mie nu-mi plac sacii de muschi si nu ma intereseaza neaparat cei cu buzunarul gros, de smechri nu stiu ce sa zic. Depinde de fata.
PArerea mea este ca o fata nu vrea toate cele amintite mai sus.ea vrea dor respect si sa fie iubita! avand respect si iubire ea este cea mai fericita! Funda:O3?