E o prostie. Intr-o relatie normala NU spui astfel de lucruri. Eu cred sincer ca i-a scapat si acum incearca sa o dreaga. Tu oricum nu ai cum sa dovedesti ca ea s-a culcat cu altcineva asa ca din punctul ei de vedere, singura ta optiune este sa o crezi pe cuvant.
Chestia stii care e?
Eu as lasa-o si daca a fost doar "sa vada reactia mea". De ce? Pentru ca nu e ok sa ne permitem sa ne batem joc de oameni si de sentimentele lor. Nu e ok ca dupa ce stai cu mine, te culci cu mine, suntem intr-o relatie...deci afectiunea si intentiile mele la adresa ta sunt clare...tu sa vii cu joculete de rahat de clasa a5a ca sa, vezi domne, imi testezi reactia! E absurd, e rautacios, e nesimtire si aiure.
Plus de asta, din experienta mea, o femeie NICIODATA nu va minti in fata iubitului ca l-a inselat. Putea sa te faca gelos cu o gramada de alte chestii. Putea sa spuna ca se da cineva la ea, ca a iesit si ca s-a ametit si in cel mai rau caz s-a sarutat. Dar sa minta ca s-a culcat cu altul, sa se riste intr-atat... fara sa fie adevarat. NU. NICIODATA.
Iar motivul..si anume curiozitatea, e de tot rasul!
Dar e irelevant daca a facut-o sau nu. Daca a facut-o, jet. Daca te-a facut sa treci prin chestia asta doar ca sa vada ce reactie ai, jet din nou. Adica, ori te-a inselat, ori si-a batut joc de tine, ce mai e de spus? Iar daca doar te-a "incercat" inseamna ca oricum se gandeste sa faca treaba asta. Iar daca se gandeste, o va face. Pentru ca ele se gandesc la o cestie o vreme pana cand se conving sa o faca sau pana cand prind un moment oportun (o cearta nevinovata sau un motiv la fel de bizar) si fac lucruri de genul asta dupa care iti arunca tie vina in spate.
Te va face sa suferi mult mai mult decat te-a facut acum daca tii sa continui relatia asta. Sa nu zici ca nu ti-am spus.