Dragostea cere sacrifici mereu,cei slabi fug, cei puternici raman in picioare, daca o iubeai cu adevarat nu te desparteai de ea, acuma posibil ca ai realizat ce ai pierdut e naspa, mai bine nu isi mai joc de ea
Ai răbdare. Tipa are dreptate. Ţi-ai cam bătut joc de ea, nu e jucăria ta. Fii alături de ea şi vezi dacă mai vrea să se împace cu tine, deşi nu prea cred.
De principiu, atunci cand iubesti...nu prea stai pe ganduri.
E valabil si pentru tine si pentru ea.
Esti sigur ca nu e ceva de "disperare" la tine? Esti sigur ca nu te vei trezii iar peste 5-6-7-8 luni ca nu mai simti ce simteai pentru ea?
Eu sincer cred ca acum ca ti-ai rezolvat celelalte aspecte din viata ta, tanjesti dupa ideea de a fi cu cineva si ea fiind aproape si cunoscand-o indeaproape...e cea mai logica varianta.
Daca ma insel...mai insista si demonsteraza-i ca esti aici si nu pleci nicaieri.
Iar din punctul ei de vedere..iar...sta prea mult pe ganduri. E posibil sa nu mai simta nici ea ce simtea dar sa nu stie cum sa exprime asta si o da in "imi e frica".
Iubirea este un sentiment nebun. Te face sa ignori si frica si tot.
Lasa nesajele siropoase si convoac-o la o discutie fata in fata sincera si fara ocolisuri.
Uite, stiu cum e, acum, cand ai meci, incearc sa dai tot ce poti, sper sa castigati meciul.Cat despre fata, ia-o usor, spune-i ca iti pare rau daca ai gresit, incearca sa ii spui ca nu mai poti sta fara ea, ca ti-ai dat seama ca o oibesti cu adevarat, ca numai pe ea o vrei, ca iti pui capat zilelor daca nu este cu tine. Incearca sa ii faci complimente si sa o faci sa se intoarca la tine. Bafta!
Stimată don'şoară,
Cum Doamne iartă-mă să-i spună "ca iti pui capat zilelor daca nu este cu tine."?
Ăsta se numeşte şantaj emoţional. O să se sperie fata de el şi o să-l creadă un psihopat.
Asta-i ca o masura extrema, nu trebuie neaparat sa o spuna
Asta e o mare porcărie.
Da.
In primul rand nu stiu cat de departe ai ajuns tu la fotbal in 3 saptaman dar nu de despre asta e vorba eu spun sa mai incerci sa ii faci surprize sa va vedeti ca "prieteni"