Ai dreptate, dar poate chiar asa simte. Da-i putin timp daca chiar o placi, fii alaturi de ea si sunt sigura ca nu vei da gres! Cel mai important e sa o sustii, sa fii langa ea, sa simta ca esti iubitor si protectiv. Ii poti da de inteles si ca nu ai rani-o cum a facut acel baiat. ^-^ Mult succes!
Textul asta gen "nu pot accpta sa fim impreuna pentru ca am nevoie de timp ca ma refac dupa o despartire" mie intotdeauna mi s-a parut vrajeala. Probabil ca te simpatizeaza, dar nu te place indeajuns de mult, altfel te-ar fi acceptat imediat.
Of...sper.ea inseamna mult pentru mine
Ai dreptate, dar poate chiar asa simte. Da-i putin timp daca chiar o placi, fii alaturi de ea si sunt sigura ca nu vei da gres! Cel mai important e sa o sustii, sa fii langa ea, sa simta ca esti iubitor si protectiv. Ii poti da de inteles si ca nu ai rani-o cum a facut acel baiat. ^-^ Mult succes!
Daca iti place de ea, si nu aveti niciunu alte obligatii, nu mai pierde timpul. Invit-o in oras, mancati ceva deosebit, cara sa va faca o placere mai aparte (peste ani va veti aminti aceste momente) dar mai ales invit-o acasa. Aici e cel mai important. Sa nu te grabesti dar sa ii arati de ce a lasat Dumnezeu diferenta dintre sexe. Simplu. Pentru a se contopii. Veti uita amandoi "ce a fost" si veti povesti tuturor ziua aceasta. Prin ce treci tu acum am trecut si eu, iar surpriza pe care i-am faut-o la restaurant a povestit-o forte mult timp dupa. Intreaba-ma si ti-o povestesc.