| AnonimAcum a întrebat:

Am mare nevoie de ajutorul vostru!

Sun la departare de iubita mea si pana termin treaba pe care o am sa ma intorc in Romania as dori niste sfaturi/ idei de la voi.

Pe net am vorbit o gramada, ne-am jucat pool, ne-am uitat la seriale si clipuri scurte. Problema este ca eu am netul foarte slab si nu pot juca jocurile care le jucam noi.

As dori sa imi dati niste idei, ce am putea face pe internet sa ii placa ei. Anumite subiecte de discutii/jocuri sau alte idei cat sa o tina interesata adica sa nu ii arat/sa jucam sau sa vb lucruri care ar puteao plictisi.

Orice idee e binevenita! Va rog dati-mi cat mai multe!

Multumesc anticipat!

4 răspunsuri:
| Morenna10 a răspuns:

Puteti sa urmariti filme simultan.

| Xpressurself a răspuns:

Sa povestesti cu ea in fiecare zi, sa o faci sa râda, sa-i areti ca sederea ta acolo este pentru binele amândurora. de ce nu incerci sa-i gasesti ceva de lucru si ei si cheam-o acolo. ochii care nu se vad se uita. iubirea ei pentru tine trebuie sa fie intretinuta. e ca focul fara lemne altfel.
sa ii demonstrezi ca esti barbat si ai situatia sub control. nu doar sa incerci asta ci sa si faci asa.
sun-o, lasa internetul daca nu poti vorbi. scrisul este plictisitor.

| Neuronul a răspuns:

Jucaţi şah online :) http://www.sahonline.ro/
În acest fel vă antrenaţi mintea, vă cunoaşteţi mai bine unul pe celălalt şi vă distraţi împreună!

| DrTerrible a răspuns:

Daca te iubeste nu se plictiseste, indiferent ca tu ai net prin sarma de rufe sau nu! Bafta