Te-ai taiat, te-ai imprietenit foarte greu cu ea, a acceptat, nu ma place. etc. Ce sa inteleaga lumea? Ce crezi tu ca va intelege un strain care-ti citeste incercarea ta de limba romana?
Ar trebui sa intelegi cand trebuie sa trebuie sa te recunosti respins, sa admiti ca nu esti "magnific" in ochii tuturor fetelor si sa ai un comportament demn si in acest caz. Sa stii, tinere, ca demnitatea este mai apreciata decat automutilarea, deci macar vei lasa in urma ta impresia unui tip demn nu a unui disperat. Demnitatea atrage respect, disperarea atrage mila. Te recunosti in asta?
Normal că nu te place. Nici mie nu mi-ar place de un mucos șantajist.
Rușine!
Lasă fata în pace și mergi la un consult psihologic, ai probleme mult mai grave decât faptul că nu ești plăcut de o tipă pe care ți s-a pus ție pata!
Te-ai tăiat ca să te cuplezi cu cineva? Bă tu ori trolezi ori ai o problemă gravă! Doamne, mi-e milă de fata aia. Sper să scape de tine cât mai curând!
Și serios vorbind, ywar are dreptate, învață limba română! Și du-te la doctor!
Da frate nu o sa mai fac acum suntem prieteni. De ea isi bate joc toata lumea si credea ca imi bat si eu hoc de ea oricum mersi pentru sfat
Cum adica "te-ai taiat"?! Ce?! Ata?! Sau ce?! Te-a rugat ea sau cum?!
Daca vrei sa te ajutam, revino cu un mesaj mai clar si cu mai multe detalii la obiect!