Ba asa patesc si eu man dar eu am curaj si fa-ti si tueu ia-m spus ca o plac intre pritenele eisau spune-i pe mess sau la telefon sau pandesteo cand e singura
Buna! Cred ca ar trebui sa fi sincer cu ea dar nu o lua prea repede noua ne place sinceritatea dar si misterul privesteo indelung si las-o un timp sa se gandeasca la tine fi dragut cu ea nu arogant nu incerca sa te dai in figuri in preajma ei sau sa o faci geloasa ai grija sa te observe dar fate observat prin lucruri dragute nu rautacioase cum ar fi sati bati un coleg pe hol petreceti pauzele in preajma ei si cand va fi singura sau cu o prietena nu conteaza spune-i ca ai vrea sa vorbesti cu ea spune-i sincer ce simti pentru ca sinceritatea e cea mai importanta iar daca ea nu apreciaza inseamna ca nu e buna pentru tine si ca ar trebui sa cauti pe altcineva. Gandeste-te ca asa cum tu o vrei pe ea poate o fata mai buna te vrea pe tine! Gandeste pozitiv! Sper ca am reusit sa te ajut si ca sfatul meu iti va folosi! Iti urez mult succes! Bafta dragul meu!
Trebuie sa fii realist
Fetele nu prea se uita la unii mai mici ca ele insusi le plac baietii mari caci vor autoritate, popularitate de alea...
Dar totusi daca iti place asa de tare... nu fi timid pentru ca in viata nu e bine sa fii om timid spune adevarul in ochi ca o placi chiar si daca e cu vreo prietena sau o chemi la o parte pentru o descutie mai serioasa ^_^
Sper ca ti-am fost de ajutor :*
anonim_4396 întreabă: