| FataTimida a întrebat:

Am nevoie de ajutor as putea zice, sunt intr-o relatie cu un baiat pe care il plac mult si el pretinde ca "sunt viata lui" si ca ma iubeste foooarte mult (mdaa). Este dragut, vorbeste frumos, ma respecta nu ne-am certat nicioadata si tin foarte mult la el si nu vreau sa il pierd. Problema este ca atunci cand imi scrie/ii scriu nu vorbim mult si tot timpul baga motive cum ca trebuie sa plece, nu mai poate sta (si continua sa fie on si chiar sa dea like-uri la diferite postari ) De ce ma evita si incearca "sa scape" de mine? Daca o sa il intreb se va supara si va zice ca nu am incredere in el. Va rog daca aveti idei de ce face asa sa mi le spuneti, dau funda :*

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Te vei supara pe mine daca iti voi raspunde sincer? Se pare ca acel :""el pretinde ca "sunt viata lui" si ca ma iubeste foooarte mult (mdaa)."" este doar de fatada, avand menirea de a te tine legat de el. Unui iubit adevarat nu ii sunt suficiente cele 24 de ore ale unei zile, asaca telas pe tine sa tragi concluziile. Sunt convins ca o parte din concluzii le-ai tras/observat deja. Te sfatuiesc sa il intrebi cu orice risc, mai bine mai tarziu decat niciodata. Crede-ma.

4 răspunsuri:
| christos1234 a răspuns:

Incearca sa-i spui lui asta.

| Emilian65 a răspuns:

Probabil ca-l sacai prea mult cu ceeace ii scrii si-l intrerupi de la diverse activitati folositoare lui.

Răspuns utilizator avertizat
| Halestorm a răspuns:

Spune-i direct ce ai pe suflet, vezi ce răspunde si poate se rezolva problema. Poate ca vrea relația asta doar de fațada, nimic mai mult. Nu poti sa traiesti mereu cu gandul "daca il intreb se supara". Acționează! Succes big hug