| alinaaa5627 a întrebat:

Am nevoie de ajutor.
De ceva timp îmi curge un lichid alb-transparent, lipicios din vagin, și am un iubit care vrea sa îmi facă sex oral. Chiar as vrea să îl las sa o facă ( sunt virgina ) dar îmi este teamă ca nu o sa ii placă, sau poate chiar o sa i se facă scârbă! Mai ales când sunt cu el și mă excită puțin parca îmi curge mai rău acel lichid. Menționez că am 13 ani și menstruație de 2 ani. Va rog ajutați-ma!

Răspuns Câştigător
| SkyPilot a răspuns:

Stai linistita, o sa-i placa. Te speli peste tot inainte, cat mai aproape ca timp, ca sa nu existe mirosuri ciudate. Daca il deranjeaza secretia abundenta, o poate evita. El se concentreaza pe clitoris, secretia provine din vagin. Fiind prima data, ai grija sa nu faci miscari ample necontrolate. E bine sa il previi ca te exciti in prezenta lui si ai aceasta secretie abundenta.
Ar fi bine sa ii spui ce iti place, ca sa invete cum sa iti faca placere altadata.
Si nu te lua dupa ce spun altii. Faci ce simti ca doresti, dar cu grija sa nu patesti ceva (sarcina, BTS)

| alinaaa5627 explică (pentru SkyPilot):

Mulțumesc din tot sufletul pentru sfat!❤️

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu crezi ca esti mult prea mica pentru sex oral?
Nici macar nu ai cele mai elementare cunostinte despre aparatul reproducator feminin si de scurgerile vaginale perfect normale si tu ai ajuns direct la sex oral?
Mai astepata cativa ani, sa mai cresti si sa intelegi cu siguranta, ca joaca cu organele sexuale duce la placere, dar poate duce si la accidente regretabile.

| corbulalbrosu a răspuns:

Inainte de a accepta sa practicati pettingul, in cadrul caruia sa va satisfaceti sexual atat prin felatie cat si prin cunilitia, ar fi cat se poate de indicat sa-l atentionezi ca ''pasarica'' ta se umezeste/se uda excesiv de tare in momentul in care devii foarte excitata. Deoarece va fi instiintat nu va mai putea comenta si nici sa te acuze ca i-ai ascuns acest aspect particular al ''pasaricii'' atat de dorite de el. big grin

| alinaaa5627 explică (pentru corbulalbrosu):

Mulțumesc mult pentru sfat!????

| ajutortpu1 a răspuns:

La asta te gândești tu la 13 ani? Eu zic să te ocupi de lucrurile importante și să-i faci mândri pe părinții tăi! Succes!