Bun.deci de inceput o iei la taclale. primele dati cand vorbiti, ar trebui sa vorbiti despre animale se casa care va plac, flori care va plac, mancaruri etc.cu timpul poate va imprieteniti *(de inceput amici, nu iubiti)si vorbitu si lucruri mai secrete, intime.de ziua ei ai putea sa-i dai un parfum(de exemplu paco rabanne lady million, ca sa uai dea fata seama ca e speciala oentru tine si valoroasa), in afara de asta ai putea sa-i dai niste bijuteri, dar trebuie sa-i cunosti gusturile bine. de ziua ei poti sa-i scrii o poezie daca e (daca nu te pricepi la poezi du-te pe net si cauta), un set de ingrijire ar mai merge de ziua ei. potisa alegi cadouri destul de ieftine de pe site--ul asta :aoro.com in timp i sa-si dea sesma ca ai un interes pentru ea, poate deja si-a dat.nu fi timid, fi deschis relaxat si i-ati inima in dinti! domne' intr-! o zi cand te simti mai sigur cu ea ii spui intr-un loc mai retras ca o, placi, i adori etc... chiar daca stie ca o placi.dar ea nu te place merita sa incerci. in cel mai rau caz schimbi scoala! titusi greu sa ajungi la asa ceva. mmult noroc!
I-am dat un cadou, am rugat niste colege sa ma ajute, i-a placut, dar in rest nimic. Cred ca ar trebui probabil sa ii spun si eu ceva sa nu stau ca prostu', dar nu stiu, nu e asa usor, daca o sa fiu respins? In plus una dintre acele colege a intrebat-o ce parere are despre mine, dar nu i-a spus nimic :/, merita sa incerc? Daca da, cum?
Pai o chemi intr-un loc mai privat iti iei inima, in dinti, si ii spui pe un ton calm. daca nu merge deloc poti sa ii, scrii o poezie, sau mesaj de dragoste
O poti invita la un suc si o prajitura de Valentine"s Day. Daca accepta intalnirea, puteti continua cu o plimbare decenta. Restul la o eventuala noua plimbare.
Prin "pe ascuns" voiam sa zic sa nu afle niciun coleg.
Asa ceva nu se poate!
Daca s-a inrosit si a ras, inseamna ca nu ii esti indiferent
Tachineaza fata, atinge-o "din intamplare"!