Primul pas este sa nu te mai plangi.Al doi-lea pas este sa nu iti pese ca ai pierdut, ba chiar sa fii fericit ca ai de unde invata.Nu iti trebuie masina sa impresionezi o fata.Lucrul cel mai trist este ca daca vrei sa o impresionezi doar cu masina sau doar cu hainele tale scumpe cam atat o va tine langa tine : imaginea, pana cand vine un tip amuzant cu carisma si o sa ti-o ia.Propun la inceput sa tii capul sus, mergi drept si timp de o saptaman te uiti in ochii fetelelor pana ele isi schimba privirea, nu ceda tu.In a 2-a saptamana poti incepe printr-un "Ciao" pe strada,asa random la fete ( daca te considera ciudat e problema lor,suntem la punctul asta pentru a te face pe TINE sa intelegi ca nu te manaca),dupa ce faci pasii astia trebuie sa inveti : Apropierea, gesturi, limbajul corpului, ce sa ii spui, cand sa ii spui si cum sa faci tranzitia la ceva mai mult. Bafta!
Nu ma plang de mine ca sunt asa cum sunt, nu plang dupa o fata nu ma milogesc dupa o fata, problema este urmatoarea: vreau sa schimb unele lucruri la mine care ma fac sa arat nasol din punct de vedere al unelor fete pe o parte nu ma deranjeaza ce zice lumea de mine, si la ce nu prea ma eu experienta este exact la ce ai adaugat jos "Apropierea, gesturi, limbajul corpului, ce sa ii spui, cand sa ii spui si cum sa faci tranzitia la ceva mai mult." Recunosc uneori sunt in stagii de pampalau si eu simt ca pot mai mult si de asta am venit sa va cer niste sfaturi Nimeni nu poate sa ramane pampalau sau prost sau mai stiu eu ce pe lumea asta, majoritatea vor un succes in orice
anonim_4396 întreabă: