Gandeste putin matur si da eu zic ca ai facut bine. Uita-te in fata si nu te mai impaca cu ea.Cautati prieteni virtuali ca asa am facut si eu dar cand o sa ai ocazia sa iesi si sa cunosti lume sa o faci ca sa ai si tu prietenii.Traieste viata esti baiat, nu te mai uita in urma. Uito!
Sa zicem ca ai inceput sa cazi intr-o groapa infinita si fiecare secunda de cadere echivaleaza cu 1 zi de urcat. La inceput pierzi 1-2 secunde sa te plangi, dar apoi ce faci? Ai doua optiuni: Ori te opresti din cadere si incepi sa urci cele 2 zile... Ori continui sa te plangi, sa jelesti, sa accepti caderea o vreme. Iar dupa vreo 1 ora de cadere te hotarasti ca de fapt trebuia sa te fi oprit din prima...
Ce vreau sa spun cu asta: Las-o in pace! Nu trebuia iertata din decembrie si exact cum nu a stiut sa profite de a 2-a sansa, nu va sti sa profite nici de a 3-a, nici de a 4a... Vei cadea mereu. E momentul sa te opresti (esti la secunda 2)! Oricum, candva in timp, si de o mai carpesti cateva luni cu ea, poate un an, tot se va desparti de tot de tine si iti va parea rau de toate sansele astea oferite...
Parerea mea e ca o fata trebuie iertata maxim o data!
Succes!
Bananacantareata87 întreabă: