anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am nevoie de ajutor...E o fata in liceu ea e a 9 a si eu a 10 a.E mai speciala asa de fel,vorbesc cu ea de vreo o luna, dar tot nu reusesc sa ii arat ce simt.Este cu verisoara mea in clasa, si sunt cele mai bune prietene.Peste 9 zile e ziua mea si a zis ca o sa ma surprinda cu un cadoubig grinbig grin oare ea ma place? Cum sa fac sa cresc din ce in ce mai mult in ochii ei? Funda la raspunsul ce reuseste.

5 răspunsuri:
| PoeTuL05 a răspuns:

Am mai fost cu ceva fete dar nu prea am mai simtit asa ceva...

| Foreveraloone a răspuns:

Primeste-i cadoul, strange-o in brate, priveste-o in ochi si spune-i ca-ti place foarte mult ce ti-a luat(chiar daca nu-ti placelaughing), iar dupa aceea apoi sarut-o mai tandru pe obraz.Ar fi bine sa o tii si de mana cand faci toate astea...

| erema a răspuns:

Cunoaşte-o mai bine, arată-i că îţi pasă. Fi alături de ea, ascult-o. Mai întâi prietenia, apoi, dacă e loc pentru mai mult; aşa ajungi la inima unei fete: cu răbdare şi seriozitatehappy

| Kanep a răspuns:

Ceau,eu zic ca te place fata pentru ca
1: a acceptat sa vorbeasca cu tine o luna.
2:deja ti.a zis ca ai un cadou.
3 :e cea mai buna prietena cu verisoara ta, si asta conteaza happy

| PoeTuL05 a răspuns (pentru Kanep):

Nu a zis ca mi l-a facut dejalaughingMi-a spus ca o sa imi faca un cadou surprizalaughingbig grin.Sa speram ca va fi ca tine.Cu verisoara mea as vorbi sa imi faca lipeala cu ea dar ea e cam cu gura mare si mi-e ca se scapa prea rau la ealaughing:-s