anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

.. am nevoie de ajutor imi place de un baiat de la biserica si nu stiu cum sa ii spun asta

va rog fara mistouri cel mai bun raspuns primeste vot si fundita:*

Răspuns Câştigător
| pinkystyleツ a răspuns:

De la biserica? Eu zic sa te duci la el si sa i spui ca il simpatizezi poate si el simte acelasi lucru. fund?puppy dog eyes baftaaa

4 răspunsuri:
| ΌѵєяТᴴéRąÌnbõW a răspuns:

Buna!
In primul rand trebuie sa ai "tupeu" pentru ai zice unui baiat care probabil nu te cunoaste.sau?
Ma rog, si daca te cunoaste si daca nu incearca sa intri in vorba cu el, sa ii ceri id de mess si sa va cunoasteti dar sa va si imprieteniti pe parcurs.Probabil ca dupa ce va cunoasteti si lui o sa inceapa sa ii placa de tine.Iti va fi si tie mai usor sa iti spui sentimentele daca este ca si prietenul tau.Dar daca chiar vrei sa te grabesti spune-i pe mess sau "face to face", dar ti-as sugera sa nu faci asta.Eu zic sa ai rabdare. Timpul le rezolva pe toate:*
Sper ca ti-am fost de folos!:d
Succes!love struck

| SlickAdy a răspuns:

Mmmbaiat de la biserica? e popa sau dascalu?laughing)laughing)

| marmusic a răspuns:

Am uitat sa mentionez ca nu e o fire din asta linistita e genu cere-i place sa faca lucruri interzise si nu invata la eceasi scoala cu mine

| Gabriela_4717 a răspuns:

Pursisimplu spune-i in fata.sau de obicei baietii incep primii.sau stai linga el comunika cu el, pe teme interesante,,.