| smokeflame a întrebat:

Am nevoie de ajutorul tau, dar va rog fara raspunsuri batjocoritoare sau altceva.
Am 14 ani si de felul meu sunt mai negru. Adica nu sunt negru, nici chiar maro, doar putin bronzat. Asta nu ma deranjeaza prea mult. Problema e ca penisul meu are cam aceeasi culoare cu tenul si restul corpului si ma deranjeaza. Nu e chiar negru, dar nici alb. Nu stiu ce sa fac... exista vreo metoda in care sa pot sa-i dau o culoare mai frumoasa. Ma ingrijoreaza mult culoarea lui de acum. Ma gandesc ca mai tarziu poate voi fi refuzat din cauza asta sau... stiu eu. Va rog ajutor!

Răspuns Câştigător
| caus3lov3ya a răspuns:

Stai chill...cine te iubeste nu o sa te refuze din cauza culorii penisului. Daca nu faci sex cu o curva inseamna ca atunci cand o sa faci o sa ajungi in pat cu o fata care sa te iubeasca care sa simta ca vrea sa imparta acel moment cu tine. Sunt fata si mereu am gandul " oare cum arat? Oare mi se vede sunculita aia mica de acolo cand ma indoi asa? Oare am scapat vreun fir de par pe picioare? Oare miros bine? Ce crede el?". Ma simt bine sa vad ca si voi va faceti probleme laughing. Adevarul este ca ar trebui sa le lasam deoparte, mai ales cand impartim astfel de momente cu persoana iubita si ne daruim ei. O fata cu capul pe umeri, normala, nici nu ar lua in seama. Eu sincer, nu as face-o. Acum termina si nu mai cauta nicio solutie, Gilbert are culoarea pe care trebuie sa o aiba potrivit tenului tau...serios.

8 răspunsuri:
| marin81 a răspuns:

Stai linistit, nu are nimica/ stai linistit nu o sa te refuze nimeni din aceasta cauza/ Eu zic sa te bucuri ca ai tenul mai inchis deoarece lumea plateste sa aiba ten ca si al tau/ Si acuma sa si glumim pe tema asta happy nu va conta, pe viitor, ce culoare are penisul tau ci va conta ce o sa faci cu el!

| sofisis a răspuns:

Of. Ce probleme aveti si voi.
Si cam cum ai arata tu negru si penisul roz sau alb? Nu crezi ca ar fi mult mai dubios?
Oricum nu ai cum sa iti schimbi culoarea pielii. Poate doar sa faci operatiile pe care le-a facut Michael Jackson...dar mie mi se pare o prostie. Stai calm ca ai corpul in armonie. Nu te mai stresa.

greece12
| greece12 a răspuns:

Ai cautat mult pana sa reusesti sa gasesti un motiv de complexare,crede-ma!

Din cauza ca esti foarte tanar,ai senzatia ca omul trebuie sa fie perfect,fara sa realizezi ca esti unic exact prin ceea ce te diferentiaza de restul!

Faptul ca ai vazut cateva filme xxx unde toti protagonistii erau albi si vedeai numai organe albe sau roz,te-a facut sa crezi ca ceva e in neregula cu tine.
Asa ca,da-mi voie sa-ti spun ca trebuie sa mai vezi destule filme de acest gen,cauta eventual si cu actori de culoare, ca sa te lamuresti ca armonia unui corp nu vine de la culoarea exacta a acestui organ...
In plus, fetele care iti vor deveni partenere, poti fi sigur ca vor fi interesate de ceea ce vor simti cu tine si nu de aspectul organului tau copulator!

Concluzia ar fi ca-ti faci griji de unde n-ai, sincer!
Peste 10 ani, vei rade singur de aceasta neliniste a ta, poti fi sigur!
happy

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| smokeflame explică:

Multumesc mult tuturor. Toate raspunsurile au fost, dupa parerea mea, la fel de bune si m-au ajutat foarte mult. Am ales raspunsul castigator complet aleatoriu. Sper sa nu va suparati.

| Skilline2012 a răspuns:

Ce conteaza culoarea penisului? raised eyebrows Ce conteaza culoarea? rolling on the floor

| bobo37 a răspuns:

Taie-l