| RoxanaMuresan20 a întrebat:

Salut tpU,am nevoie de ajutorul unor persoane cu ceva mai multa experienta in domeniu si de aceea vreau sa intreb catongueot fi insarcinata, daca am avut contact sexual neprotejat cu prietenul meu prin data de 5 mai,sunt ingrijorata ca nu am mai avut menstruatie de atunci,vreau sa precizez ca am menstruate neregulata(de obicei pe la sfarsitul luni, chiar si la jumate). Test de sarcina inca nu mi-am facut.Dar vreau sa stiu care sunt sansele sa fiu insarcinata.Multumesc,dau funda la cel mai bun raspuns!

6 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Poti fi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Sanse sunt, oricum au trecut mai bine de 2 saptamani de la contact.
Tocmai in ziua de Pasti ati facut-o si voi!
Ia-ti un test de sarcina, pana nu-i prea tarziu!
Te pup!

| NumelePublicExistaInBazaDaDate a răspuns:

Testul de sarcina este dubios de ieftin, 3 lei

| queenofsaigon a răspuns:

Sacrifică şi tu 10 lei şi ia-ţi un test de sarcină. Noi nu suntem ginecologi, posibilitatea există - mai ales dacă ţi-a întârziat. Totuşi, există diverse motive pentru care poate să întârzie.

Cel mai sigur e să faci un test. Nu durează mult, nu costă o avere şi nici nu află nimeni.

| RoxanaMuresan20 explică (pentru queenofsaigon):

Nu e vorba de pretul testului, oricum luni aveam indemnul sa il fac, dar ma gandeam ca a mai fost cineva in situatia mea si, poate din alte cauze poate sa intarzie nu doar prin faptul de a fi insarcinata!

| queenofsaigon a răspuns (pentru RoxanaMuresan20):

Poate să întârzie şi din cauza stresului sau a alimentaţiei necorespunzătoare, dar dacă gândeşti aşa s-ar putea să iţi impui singră idei greşite ca să nu te mai îngrijorezi (de ex. acum 3 săptămâni ai sărit peste prânz, poate de aia întârzie).