| Mersodius a întrebat:

Am nevoie de ajutorul vostru. Acum doua zile am avut primul contact intim cu prietena mea (precizez ca amandoi avem 15 ani). Mai devreme in acea zi, cand am terminat orele, m-a rugat sa o conduc pana acasa.
Pe drum ea m-a rugat sa stau cu ea acasa sa ii tin de urat deoarece parintii ei erau plecati la un gratar cu niste prieteni de familie (nu stiu daca era o scuza sau adevarul, dar ea asa a zis). Nu am putut spune nu, asa ca i-am acceptat propunerea.
Cand am ajuns la ea, mi-a spus sa ma fac comod si sa ma asez pe canapeaua din sufragerie cat timp ea ne va aduce ceva de baut. Am asteptat-o timp de 10-15 minute (nu stiam ce face de ii lua atat de mult sa puna niste suc in doua pahare). Cand s-a intors, am ramas socat: era pe jumatate goala (purta haine transparente, iar pe sub, avea doar lenjeria intima). In capul meu stiam ce avea sa se intample si, sincer, eram putin speriat fiindca era prima data cand "as fi facut-o".
In doi timpi si trei miscari a sarit pe mine, sarutandu-ma salbatic pe gat si pe buze in timp ce incerca sa imi dea jos hainele (miscarile ei in poala mea ma faceau sa ma simt "incomod in pantaloni").
Incercand sa par bun la "asta", am aplicat niste metode invatate din "acele filmulete", pana cand, fara sa imi dau seama, m-am trezit gol impreuna cu ea, in patul parintilor ei (stiu ca ceea ce am facut a fost gresit, dar am fost slab si nu am putut rezista ispitei).
In timp ce se desfasura partea de inceput a "jocului" nostru, am inceput sa o sarut tandru de la buze, pana la zona intima. Cand am ajuns acolo, am ridicat privirea spre ochii ei, iar ea, parca citindu-mi gandurile, a dat din cap si a spus: "Fa-o!"(nu am mai simtit niciodata o fericire mai mare decat cea din momentul respectiv).
Fara sa mai stau pe ganduri, am inceput sa ii aplic "cunilingus"(am uitat sa precizez ca atunci eram destul de racit). Totul era perfect: ea gemea de placere si eu ma bucuram de fiecare secunda. Dupa ceva vreme mi-a venit sa stranut( simteam ca mai avea putin pana la "extaz", asa ca nu puteam sa imi abandonez activitatea), dar nu am apucat sa ma retrag la timp si am stranutat in "feminitatea" ei. Ea se simtea atat de bine, asa ca mi-a spus ca nu e nici o problema si ca pot continua.
Dupa aproximativ doua ore am plecat acasa, evident satisfacut (si ea era). Ziua urmatoare, la scoala, mi-a spus ca nu se simte foarte bine si ca o doare "acolo". Am incerca sa o calmez si i-am spus ca nu este nimic, ca este normal pentru prima data, dar durerile ei s-au accentuat.
Cand am ajuns acasa, am cautat pe internet ce ar fi putut cauza acele dureri, dar am ramas socat cand am vazut un articol in care era expilcat ca o presiune mare de aer aplicata in acea zona poate duce la moarte.
Este adevarat acest lucru? Voi ce credeti? Sunt foarte speriat si tin foarte mult la ea! E ceva ce as putea face pentru a o salva?

Răspuns Câştigător
| mihai69 a răspuns:

Mituri urbane. E fals.
Durerea e din cauză de vagin nepregătit pentru activități sexuale (incomplet maturizat).

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Presiunea aplicata in zona clitorisului nu poate sa o omoare, ci doar sa o excite!

| Sofer a răspuns:

Ce noroc pe voi minori.

| Doub a răspuns:

Pregatiti-va pentru ce e mai rau... sad

| SG1995 a răspuns:

Dacă i-ai strănutat în vagin există riscul să facă embolie. Ar trebui să meargă la ginecolog să-și facă un control.

| GoldenZenith a răspuns:

Poate sa fie deja moarta, dar de placere laughing! Porumbei incinsi ce sunteti voi.

Nu iti face probleme. Ceea ce spui tu nu are treaba cu ceea ce ati facut. Se simte aiurea din cauza faptului ca a fost prima data si e normal ca saracul corp sa se resimta.

laughing pasiunea asta, bat-o vina.

| kandaraki a răspuns:

Nu va muri, fara grija, poate simti dureri din cauza unei infectii, sa nu fi fost nespalata, tu sa nu ai vreo boala ceva, sau e din cauza ca a fost prima data si de aia.

| LexiEla a răspuns:

E normal sa simta dureri. Stai calm. Nu ai omorat.o.

| Catalin_Andrei_1995 a răspuns:

Era moarta pana acum bro, dormi in pace