Iata ca nu va spuneti reciproc chiar totul. Este timpul sa ataci acest subiect chiar cu ea, nu inainte de a-i spune cat este ea de frumoasa pentru tine.
Daca ea nu se intelege cu prietenul, atunci actioneaza tu si incepeti o relatie adevarata.
In primul rand incearca sa ai mai multa incredere in tine. Nu inteleg de ce zici ca n-ai un fizic foarte bun, sa stii ca exista oameni care apreciaza sufletul, caracterul, felul tau de a fi, nu muschii. In general doua persoane de sex opus nu prea pot fi buni prieteni, doar daca au crescut impreuna si sunt ca si fratii. Ea nu ti-a dat niciodata vreun semn ca te-ar place? Am inteles ca are incredere in tine si iti zice toate problemele ei, dar ma refer la gesturi, cum se comporta cu tine atunci cand iesi cu ea. Nu-i spune direct ca o placi, e posibil sa nu se astepte la asta, dar nici nu poti sta sa suferi in tacere. Mai bine asteapta sa mai treaca o perioada, poate totul o sa vina de la sine
Pai cam tot timpul radem impreuna despre orice. Prefera sa stea cu mine decat cu restul grupului, ne imbratisam... Si tot de astea. Dar daca e cu mine(in clasa) si vine prietenul ei, sau trece pe hol, uita de toti si de toate si pleaca la el. Inteleg asta, ca pana la urma e prietenul ei.
Prietene fii domn!
E a lui cumva, panarama totusi ca te imbratiseaza!
De unde esti?
Ma regasesc in locul gagicului potentialei! )))
Man, nu te baga totusi!
Gandeste-te la asta prietene:
Daca ea este intr-o relatie cu el si accepta sa faca lucrurile pe care le face cu tine, desi are un iubit, ti-ai dori sa fii prostul cand va fi a ta? Adica o sa o ai de iubita si ce a facut cu tine o sa faca si cu altul, din moment ce acum practic isi bate joc de ala! ))
Mult succes!
Parerea mea e sa nu te bagi! Cauta una libera!
Strici un destin!
Sunt 2-3 femei de fiecsre barbat din lume, ce Dumnezeu? )
Frate... Ea nu se intelege cu el din cauza lui. El prefera sa iasa cu prietenii decat cu ea, iar daca ies impreuna el sta mai mult cu celelalte fete decat cu ea. Nu e vina ei. Si stai linistit ca nu e panarama. Ea il tot cheama la ea acasa, dar el nu vrea sa mearga niciodata, baga diferite motive.
Sunt din Constanta.
)) atunci el e cam prost!
Baga-te la ea!
Fii prietenul ala care o consoleaza mereu!
Eu din Bucuresti!