Of,of,of.Ascultati inima, treci peste orgoliu. Daca tii la ea, nu merita sa strici totul din cauza orgoliului.
Ea stie ce este aceea o relatie, dar se pare ca tu, in ciuda faptului ca nu mai esti un pusti, nu stii. Concret, daca fata te-at fi placut, cu siguranta ca acum erati o pereche. Fata te prefera in lumea virtuala, nu in cea reala.
Frumoasa poveste, dar cam trista si complicata. Tu inca nu o poti uita inca mai exista in sufletul tau. Sun-o, iesiti din nou in oras, explica-i, calca-ti pe orgoliu chiar daca e greu, ca asa suntem noi, baietii... Sun-o si vorbeste cu ea pana nu e prea tarziu. Poate-si gaseste pe cineva in acest timp si o sa fie mai greu pentru tine ca o stii cu altul. Bafta!
Congrat's, ai nimerit si tu o "chat-ista", de care e plin netul...
Sunt curios daca e taur ca si zodie...
Oricum, habar n-are sa iubeasca, in ciuda "vorbelor mari" folosite cu tine.
Indeparteaza-te de ea, si fii convins ca nu ai pierdut nimic.
Una e sa existe o relatie "la distanta" cu intalniri RARE pentru ca sunteti separati de niste sute de kilometri, si cu totul altceva sa iti pierzi trei ani cu o fata/femeie care habar n-are de mintea ei sau mai grav, se joaca cu tine.
Oare cat de falsa sau nemernica sa fie o femeie care te tine "legat" aproximativ trei ani cu cate un "te iubesc" aruncat in virtual, e din acelasi oras cu tine...si va intalniti de 2-3 ori pe an?
Pai...ATATA de falsa.
Trateaz-o cu eject, de tot si definitiv.
Nu baga in seama un vis nenorocit, daca te placea, bineinteles ca CEREA SA VA IMPACATI.
Daca sunteti din acelasi oras vorbeste cu ea si spune-i ca nu te poti impaca cu ea doar daca iti indeplineste conditiile tale!
Fata nu te place si isi bate joc de tine, la modul tragic.
Nu-mi vine sa cred ca desi nu mai esti un copil, nu-ti dai seama de lucrul asta.
Ea este o nenorocita de fata, o doare undeva de tine, si iti mai arunca cate un "te iubesc" din an in paste, precum arunci o bucata de paine unui maidanez.
Considera te rog si faptul ca ea ar putea avea un iubit ( real, nu ca tine ).
Uit-o pe egoista asta ca sigur gasesti pe cineva mai bun.
Poate ca fata te foloseste din plictiseala, poate are si pe altcineva cu care sa se joace, poate te iubeste in mod virtual, doar ca o companie, sau poate pur si simplu asa e firea ei. Ultima varianta, daca e corecta, e si foarte ciudata dupa parerea mea. Cel mai bine ar fi sa gasesti o fata care sa isi faca timp pentru tine si care sa vrea sa te vada daca nu zilnic macar 1 data la 2-3 zile. In cazul asta orgoliul tau vine din ratiune. Nu merita. Daca face ea vreun pas impunei conditii sau las-o sa lupte putin ca sa vada ca nu esti o jucarie care o foloseste cand alte jucarii sunt la spalat, daca intelegi ce vreau sa spun.
Ai si tu partea ta de vina in povestea asta, ca ai acceptat atata timp "relatia" asta. DAca se poate numi asa.
Ok, intalniri de 2-3 ori pe luna sau la cateva luni sunt ok in cazul in care exista o relatie la distanta, dar din moment ce sunteti din acelasi oras...singurul raspuns este ca tipa si-a batut joc de tine.
Adica totusi, daca te iubea intr-adevar, isi dorea sa va intalniti mai des, nu o data la cateva luni, intre timp ce faceati? Stateai pe mess ca fraierul sa o astepti sa intre ca sa vorbiti?
Asta ma face sa ma gandesc ca tipa are pe altcineva, un prieten cu care se vede zilnic.
Tu ai fost doar o bataie de joc pentru ea, din punctul meu de vedere.
Eu zic sa o uiti, momente frumoase poti petrece si cu o alta fata, nu doar cu ea, una care sa isi doreasca sa va intalniti mai des decat respectiva individa.
Deschide-ti ochii si miroase cafeaua, nu a fost nimic serios intre voi, au fost doar niste vorbe spuse la misto.
beausingurlamasamea întreabă: