| Bogdi131 a întrebat:

Am nevoie de ajutorul vostrusad! Sunt impreuna cu iubita mea de 8 luni si 16 zile:X,ceea ce pentru mine ea e cel mai frumos lucru care mi s-a intamplat pana acum :X,o iubesc din tot sufletul meu si as face orice pentru ea:Xsad! Dar astazi,a vorbit cu un amic de`al ei,care e si prieten cu mine,si acesta mi-a trimis o parte din conversatie. Iubita mea spunandu`i ca relatia a inceput sa fie cam monotona si ca nu mai e ca la inceput,si ca o sa inceapa sa se plictiseasca daca o sa fie tot asa si o sa se termine totulsadcrying! spuneti-mi si mie ce sa fac sa nu mai fie monotonia asta,ce sa o mai intreb si sa discut cu ea,pe mess si la telefon, caci cand merg la ea vorbim mai multe, dar pe mess si la telefon e altfelsad! Sper ca ma puteti ajuta cu niste sfaturi:Xsad!(Amandoi avem 16 ani, ea imd face 17 happy:X). Fundita:! Multumesc TPUwinking!

7 răspunsuri:
| ynna93 a răspuns:

Nu cred ca se referea numai la subiecte de vorbit. Scoate-o din casa, la cinema, in mall, in parc, faceti diferite activitati impreuna asta inseamna sa o scapi de monotonie.

| RedAppLe a răspuns:

Pai lasati messu si telefonul si iesiti in oras.Eu stiu...plimbare cu barca, sau nu stiu, gaseste si tu ceva, schimba ceva. Daca fata a zis ca relatia a inceput sa fie cam monotona inseamna ca s-a plictisit sa faca aceleasi lucruri.Ti-am zis.Fa ceva diferit, dar nu numai intr-o zi...happy Succes!

| neutrino a răspuns:

Ce usor e sa spui ca o iubesti si ai face orice pentru ea. Stii bine ca faptele conteaza si nu convorbirile pe telefon si mess. O relatie daca nu e udata continuu, se usuca, iar o fata este in primul rand o floare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Invit-o in oras la un suc/o cofetarie sau o simpla plimbare prin parc.
E plictisitor sa vorbesti la telefon si pe mess.
Cumpara-i un mic cadou (un trandafir, un ursulet etc.).
Succes!kiss

| xdogcatalin a răspuns:

Stop being a pussy, grow a pair!

| Pufyllyk a răspuns:

Incearca sa o surprinzi in fiecare zi cu ceva nou.Nu uita sa ii zici cat de mult o iubesti si incearca sa fii amuzant mereu cand vorbesti cu ea asa nu va mai avea timp sa se plictiseasca de tine niciodata!

| Bogdi131 explică:

Problema este ca ea sta la 40 km distanta de mine straight facecrying! Si nu pot merge la e a in fiecare zisad!