Tu poate ca prietenesti cu el, dar el nu prieteneste cu tine, ci cu paharul. Apoi, in ordine descrescatoare, urmeaza prietena lui. Tu inca nu esti pe lista de prioritati, dar, este posibil sa te ajute in curand, pentru ca tu sa devii femeie.
In primul rand nu prea este de incredere un astfel de baiat. Sa aiba o relatie si sa umble si cu alte fete. Pe de alta parte, poate tine mult la tine si de aia nu vrea ca sa-ti pierzi virginitatea cu el. El stie cum este si crede ca meriti ceva mai bun. Nu doar o noapte de sex. Pai, tu daca stii toate aceste lucruri, nu crezi c-ar face la fel si cu tine? Daca i-ai spune ca ai vrea ca sa formati un cuplu. Crezi c-o sa-si schimbe radical comportamentul si stilul de viata? Pana la urma o sa aiba o ''scapare'' si o sa faca sex cu tine. Ca sa te faca ''fericita''. Daca tot ii dai de inteles ca asta vrei. El ca un ''bun'' prieten o sa te ajute ca sa scapi de virginitate. Poate ajungi ca sa regreti c-ai facut-o cu el. Ai grija ce faci.
Grea situatie, e cam a naiba, nu stiu ce sa zic. O prietenie mai avansata sa zic asa, am avut si eu parte... La un moment dat am fost si impreuna, dar s-a sfarsit si acum este bine, din nou prieteni... Ne intelegem bine, tin sa spun ca e cu mine in clasa, a 12-a.
Iar treaba cu sexu' las-o balta, gaseste unu care sa te iubeasca, chiar daca este foarte greu 99% pentru ca sunt baiat si stiu si daca iti gasesti unu, gandeste-te ca odata si odata tot o sa va despartiti. E greu sa fi femeie, nu poti tine pe cineva doar pentru tine, ma refer la toate, s*x, tot. Odata si odata tot se va sfarsi si ramai cu chestia aia '' uite, cu ala am facut eu sex ''
GREU.
Intreaba-te daca iti doresti o relatie cu un tip care isi insala partenera...
Si mai da si pe la scoala, de cand sunt pe TPU nu am vazut un text cu atatea greseli
Mutubal întreabă: