Eu cred ca ar trebui sa discuti serios cu el, si daca tii atat de mult la el sa uiti de decizia ta
bafta:*
Problemele tale:
1. Tu nu ştii să scrii corect în limba română dar îţi trebuie iubiţi.
2. Ăla e un egoist vulgar dar tu de fapt stăteai cu el neplăcându-l niciodată ci doar aşa... la "vrăjeală" sau "la şto" cum ziceau băieţii din cartier de la mine acum 10 ani.
3. Relaţiile nu se trăiesc pe messenger ci în viaţa reală!
Salut!
Daca-ti place de el, uita de promisiunea pe care ti-ai impus-o singura.Numai,nu-ti pierde capul!
Uita de promisiunea pe care tiai impuso singura ca dragostea e ceva foarte frumos si daca te iubeste baiatul ala pe tine cu adevarat nu ai sa regreti nici o secunda ca nu tiai indeplinit promisiunea Mult noroc
Dupa parerea mea... cel mai bine in dragoste e sa-ti urmezi inima si nimic altceva. Adica sunt persoane care ar da orice sa fie in locul tau (adica sa aiba atatea cereri de prietenie). si pe langa faptul ca nu esti deloc mica sa ai un iubit.Deci cel mai bine e sa iti urmezi inima.
Sper ca te'am ajutat :*. Mul succes. by3
Sfatul meu e sa incerci sa lasi un pic orgoliul la o parte, incearca sa ii dai o sansa in care sa il lasi pe el sa iti dovedeasca ca tine la tine o sa vezi ca o sa mearga
Cel mai bie ar fi sa discuti serios cu el. In primul rand ar trebui sa ii dai o sansa sa iti dovedeasca ca te place asa cum sustine si totodata sa ii precizezi ca ai facut o intelegere cu tine insati de a nu avea o relatie cu un baiat asa de repede. Daca va intelege asta si va avea rabdare cu tine vei sti ca lucrurile merg pe drumul cel bun.
Bafta:*